Η selfie του αρχηγού και της παραμονής του Αρκαδικού

Η selfie του αρχηγού και της παραμονής του Αρκαδικού

Μάιος 13, 2017 - 19:36
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός πέρασε σαν σίφουνας από τα ‘’Δύο Αοράκια’’ κάνοντας το break στην έδρα του Ηρακλείου εξασφαλίζοντας έτσι και τυπικά την παραμονή του στην Α2 κατηγορία και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η δύσκολη χρονιά για τον Αρκαδικό ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο γήπεδο όπου λίγους μήνες πριν έβαζε πλώρη και ξεκινούσε το φετινό του ταξίδι με την μοίρα να παίζει και σε αυτή την περίπτωση το δικό της όμορφο παιχνίδι.

Η λύτρωση της παραμονής έφερε και τους έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς παιχτών του Αρκαδικού με το επίκεντρο και το γλέντι λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα να μεταφέρεται από το παρκέ στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς Γιώργος Κοψαύτης μπορεί να μην έχει επιστρέψει ακόμα σε αγωνιστικούς ρυθμούς από τον τραυματισμό του ωστόσο βρέθηκε κοντά στην ομάδα του και ως σπουδαίος αρχηγός ήταν στο πλευρό των συμπαιχτών του βοηθώντας τους με την παρουσία του.

Η ψυχή του Αρκαδικού, ο Γιώργος Κοψαύτης με μια selfie φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΣΕΦΑ μας βάζει στο κλίμα των πανηγυρισμών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Άλλος ένας στόχος επετεύχθη!!!Μπράβο μάγκες!!!» δίνοντας τα εύσημα στους συμπαίχτες του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.