Η selfie στιγμή της Τεγέας στο Άστρος

Η selfie στιγμή της Τεγέας στο Άστρος

Μάρτιος 11, 2018 - 18:28
0 σχόλια

Η Τεγέα πήρε μεγάλη νίκη στο Άστρος κόντρα στον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό με 1-3 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας πανηγυρίζοντας την με τον ανάλογο τρόπο στα αποδυτήρια.

Η νίκη των πράσινων παίρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν σκεφθεί κανείς ότι ο Πανθυρεατικός μπήκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με την Τεγέα να παίζει με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Λάγκα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του διπλού της Τεγέας στο Άστρος ο Θοδωρής Μπέλτσος που πέτυχε 2 τέρματα και ο Γιάννης Κωνσταντόποπουλος που απέκρουσε πέναλτι του Αγγελόπουλο στο 1-1 ενώ το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο επίσης πολύ θετικός Χρήστος Καραμπέτσος.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε την Τεγέα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3ο βαθμούς όσους έχει και η ΑΕΚ Τρίπολης με τις selfie στιγμές των αποδυτηρίων να καταγράφουν την χαρά των πράσινων στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Άστρους  για την επιτυχία τους αυτή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.