Η σατιρική δημοσίευση του Κωνσταντινόπουλου για την 28η Οκτωβρίου και τη Χρυσή Αυγή

Η σατιρική δημοσίευση του Κωνσταντινόπουλου για την 28η Οκτωβρίου και τη Χρυσή Αυγή

Οκτώβριος 28, 2018 - 17:48
11 σχόλια

Ο Αρκάς βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης και δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάζει την επικαιρότητα και να παίρνει θέσεις για όλα τα θέματα.

Αυτή τη φορά αναδημοσίευσε ένα σατιρικό tweet του Μάνου Βουλαρινού για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και την σημερινή Επέτειο του ΟΧΙ που γράφει:

Κάθε τέτοια μέρα, η σκέψη μας πάει στους συμπολίτες χρυσαυγίτες που πρέπει να προσποιηθούν οτι γιορτάζουν ενώ μέσα τους κάνουν μνημόσυνο.

 


11 Σχόλια

ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΣΥΡΡΙΖΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αγαπητέ Οδυσσέα. Να σου θυμίσω ότι και ο Μεταξάς ήταν ένας «φασίστας», αλλά ήταν και ο άνθρωπος που είπε το ΟΧΙ στους εισβολείς. Εσύ πότε είπες τελευταία φορά ΟΧΙ;; Θυμάσαι;

@00:49 ο δικτάτορας Μεταξάς το μόνο καλό που έκανε είναι να πει το ΟΧΙ. @22:21 ποια δίκη εννοείς; Αυτή της δολοφονίας του Φύσσα; Όταν έχεις τόσους πολλούς εμπλεκόμενους κατηγορούμενους και μάρτυρες τι περιμένεις; Οι σωστές και δίκαιες δίκες δεν είναι "εξπρές". Τους χρυσα αυγίτες δεν τους δικάζουν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η ΝΔ. Τους δικάζουν δικαστές. (μην ξεχνάμε και την πολύμηνη αποχή του δικηγορικού σώματος το 2016)

Εδώ στο Ελλάντα σήμερα με αυτούς που κυβερνάνε (πρώτη φορά αριστερά) το ΟΧΙ σημαίνει ΝΑΙ.

Αυτοί που ψηφίζουν ΜΝΗΜΟΝΙΑ δεν πρέπει να μιλάνε.......άλλοι με τον αγώνα τους πολέμησαν για την τιμή της Ελλάδος και άλλοι με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ προσπάθησαν και προσπαθούν να την καταστρέψουν!

@ 7:37 Οσοι είναι ζωντανοί χάρις στους εθελοντές αιμοδότες (δάνεια ευρωπαίων με εξασφάλιση τα μνημόνια) καταγγέλουν την αιμοδοσία. Μιλάμε για περήφανους πατριώτες με αντίληψη βλήτου.

Δεν μας εχεις πεισει κ. Οδυσσεα για τον πατριωτισμο σου με κανενα τροπο . Ουτε καν σατυρα δεν είναι σαν σημερα , εσυ προσωπικα , να θελεις να μας εντυπωσιάσεις με αυτή την αναδημοσιευση .

Τράβα κάνε καμια δουλειά ρε Οδυσσέα.. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βγεις στις εκλογές μέχρι εδώ ήταν..Όχι τίποτε άλλο, έχουν αρχίσει να τρέμουν και κάποιοι "δημοσιοσχεσίτες" καλοπερασάκηδες που έχουν καλομάθει δίπλα σου τόσα χρόνια και η οργανική τους θέση έχει να τους δει άλλα τόσα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.