Η Ryanair επιστρέφει στην Καλαμάτα με νέα δρομολόγια

Η Ryanair επιστρέφει στην Καλαμάτα με νέα δρομολόγια

Μάιος 09, 2019 - 11:51
0 σχόλια

Η Ryanair γιόρτασε χθες την έναρξη του θερινού της προγράμματος στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, το οποίο περιλαμβάνει 4 νέες γραμμές προς Λονδίνο Stansted, Μιλάνο Μπεργκάμο, Πίζα και Σόφια.

Σχετικά η κα Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και να ξεκινήσουμε επίσημα τα τέσσερα νέα μας δρομολόγια προς το Λονδίνο Stansted, το Μιλάνο Μπεργκάμο, την Πίζα και τη Σόφια ως μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος του 2019.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Καλαμάτας μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 4 δρομολόγια από/προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας φέτος το καλοκαίρι και να απολαύσουν τις χαμηλές τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις εξυπηρέτησης πελατών.

Για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε εισιτήρια από την Καλαμάτα από μόλις 24,99 ευρώ, για ταξίδια τον Ιούνιο, τα οποία είναι διαθέσιμα για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11 Μαΐου). Δεδομένου ότι τα εισιτήρια με τις χαμηλές τιμές θα πωληθούν γρήγορα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com και να προλάβουν την προσφορά».

Από το tharrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.