Η «ρουσφετολογία» πυροδότησε εντάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (video)

Η «ρουσφετολογία» πυροδότησε εντάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (video)

Δεκέμβριος 22, 2014 - 17:44
0 σχόλια

Δυναμικά ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, με τον κ. Γόντικα να κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς την περιφερειακή αρχή για εξαγορά συνειδήσεων. Οι αντιπεριφερειάρχεις κυρία Νικολάκου, ο κ. Χειβιδόπουλος, ο κ. Γιαννακούρας, η κυρία Τζανετέα, ο κ. Στεφανόπουλος καθώς και αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως όπως ήταν αναμενόμενο.

Χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκος Γόντικας ζήτησε οι εισηγήσεις που έρχονται στα χέρια τους να είναι ενυπόγραφες, «φωτογραφίζοντας» αρκετά θέματα που περιλαμβάνονται στα θέματα προς συζήτηση, ενώ έκανε λόγο και για «ρουσφετολογία»

Η κυρία Τζανετέα τον ρώτησε χαρακτηριστικά για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο έφερε υπογραφή. Η κυρία Νικολάκου τόνισε ότι η ηλεκτρονική υπογραφή που έχουν οι εισηγήσεις είναι απολύτως νόμιμες και αποδεκτές.

«Εμείς δεν κάνουμε πολιτική κριτική. Όταν ο κ. Γόντικας λέει για θέματα βρώμικα που μυρίζουν και εξαγοράζουν συνειδήσεις, τι εννοεί; Ποιο είναι το θέμα, το ότι ο περιφερειάρχης εξασφάλισε χρήματα τα οποία κατανεμήθηκαν και στις 5 περιφερειακές ενότητες;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, επικράτησε μεγάλη ένταση και αναταραχή στη συνεδρίαση, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Η αντιπεριφερειάρχης κυρία Νικολάκου κάλεσε τον κ. Γόντικα να ανακαλέσει και να μην δημιουργεί εντυπώσεις. «Δεν μπορούμε άλλο να κατρακυλήσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να  μην δεχτούμε τέτοιες κουβέντες που μολύνουν το πολιτικό σκηνικό», τόνισε.

 Αν δεν ανακαλέσει, τότε έχει την ευθύνη αυτών που λέει

Ο κ. Γόντικας απάντησε: «Είμαι ήρεμος και το κείμενο που σας ανέφερα είναι γραπτό και είναι γραμμένο με τον πιο ήρεμο λόγο. Kάνω λόγο για με τη ρουσφετολογία. Μπορώ να επεκταθώ όταν συζητηθεί το θέμα».

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Ένταση για την "εξαγορά συνειδήσεων"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.