Η «ρουκέτα» του Τσαλγιτζόπουλου στην Μελιγού (vid)

Η «ρουκέτα» του Τσαλγιτζόπουλου στην Μελιγού (vid)

Νοέμβριος 19, 2018 - 11:23
0 σχόλια

Η εκτελεστική δεινότητα του Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλου είναι γνωστή στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό με τον ίδιο να οδηγεί στο σκοράρισμα την ομάδα του και με 4 γκολ σε 6 αγωνιστικές να μοιράζεται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Κόντρα στον Ερμή στην δύσκολη έδρα της Μελιγούς ο πάντα σκληροτράχηλος Ορχομενός στάθηκε όρθιος φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος στην πίεση των γηπεδούχων.

Στο 65ο λεπτό σε μια άριστα εκτελεσμένη αντεπίθεση από πλευράς Ορχομενού ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος με ένα κοντρόλ έξω από την περιοχή και έναν ξαφνικό κεραυνό έστειλε την μπάλα αστραπιαία στα δίχτυα του Νίκου Σακελλαρίου που παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέρμα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα χαρακτηριστικό γκολ του ταλαντούχου επιθετικού καθώς ειδικεύεται στο ανοιχτό γήπεδο ξέροντας να κινείται πολύ καλά στους ανοιχτούς χώρους αλλά και στον τρόπο να βγαίνει είτε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας είτε ανάμεσα από τους αμυντικούς.

Απολαύστε το πολύ ωραίο γκολ του Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλου στον αγώνα του Ερμή Μελιγούς με τον Ορχομενό Λεβίδου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η ρουκέτα του Τσαλγιτζόπουλου στην Μελιγού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.