Η «πρώτη» του Παντελίδη στον Αστέρα (pics)

Η «πρώτη» του Παντελίδη στον Αστέρα (pics)

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 13:51
1 σχόλια

Ο Σάββας Παντελίδης από το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και αυτός που θα επιχείρηση να φέρει ξανά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο 52χρονός τεχνικός από το πρωί της Δευτέρας ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στον κιτρινομπλέ πάγκο πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αρχικά ο Σάββας Παντελίδης είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και αμέσως μετά ακολούθησε η προπόνηση με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει σε ρυθμούς Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα που ακολουθεί για την 4η αγωνιστική της Super League.

Πλέον η εποχή Σάββα Παντελίδη ξεκίνησε για τον Αστέρα Τρίπολης με τον νέο προπονητή της ομάδας να σηκώνει μανίκια και να ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά γνωρίζοντας πως έχει πολύ δουλειά μπροστά του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο Πάμπλο Μάσα που αποχωρεί από τον Αστέρα με τον Αργεντινό να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και να έχει θερμή χειραψία με τον νέο προπονητή της αρκαδικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

εψουμε και λεμε στα 5 παιχνιδια που θα δωσει απο εδω και περα συν ενα κυπελλο ενα βαθμο και την 28 οκτωβριου Γαλανακοπουλος μποροβηλαιοι προπονητικο τιμ κρατηστε το παρακαλω θα χρειαστει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.