Η «πρώτη» του Παναρκαδικού (pics,vid)

Η «πρώτη» του Παναρκαδικού (pics,vid)

Ιούλιος 25, 2016 - 21:00
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/7) η πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει και πάλι την ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορία.

Με ενθουσιασμό, ελπίδες και πολλά όνειρα για ακόμα ψηλότερα από την πετυχημένη περσινή σεζόν οι πράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους και μπαίνουν σιγά, σιγά σε προπονητικούς ρυθμούς.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση του Παναρκαδικού έδωσαν μέλη της διοίκησης της ομάδας παρουσία του προέδρου Νώντα Ψυχογιού και του γενικού αρχηγού Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου και ασφαλώς ‘’παλιοί’’ και ‘’νέοι’’ ποδοσφαιριστές. Στο γήπεδο του Παναρκαδικού βρέθηκε πριν από την έναρξη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος συνομιλώντας με τους ανθρώπους των πρασίνων.

Τα φώτα όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τα οποία ήταν οι Κολλιόπουλος, Παπουτσής που αποκτήθηκαν με μεταγραφή αλλά και οι δανεικοί από τα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Τσιώσης, Άγγελος  Ζήσης, Χρήστος Κατσικαδάς, Παναγιώτης Γκρόσιος  και Βαγγέλης  Βουτσελάς.

Από την πρώτη συγκέντρωση του τριφυλλιού απουσίαζαν ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος που βρίσκεται με τον Αστέρα Τρίπολης στην Ολλανδία και αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή (29/7) αλλά και οι Νίκος Χατζόπουλος, Τέλης Σαλαπάτας, Δημοσθένης Δήμος και Σωτήρης Ψυχογιός  που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης στους ποδοσφαιριστές μίλησαν εκπροσωπώντας την διοίκηση ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος καλωσορίζοντας τους ‘’νέους’’ , δίνοντας παράλληλα τις ευχές του για την νέα αγωνιστική χρονιά επισημαίνοντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του τριφυλλιού αλλά και ο γυμναστής των πρασίνων Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος που μέχρι την Παρασκευή (29/7) θα γίνονται υπό τις οδηγίες οι προπονήσεις για θέματα που αφορούν την δομή του προγράμματος της προετοιμασίας.

Αμέσως μετά ο Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος έδωσε το σύνθημα με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν τρέξιμο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει στην συνέχεια ασκήσεις φυσκικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα και τέλος ένα μικρό μέρος αερόβιου.

Στην κάμερα των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν ο Χρήστος Σταθουλόπουλος και ο Παναγιώτης Γκρόσιος από τα τους νεαποκτηθήντες για την προετοιμασία και την νέα αγωνιστική σεζόν τονίζοντας πως είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας για να πετύχει τους στόχους της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναρκαδικός δεν σταματά εδώ σχετικά με τα μεταγραφικά του με τους ανθρώπους της ομάδας να προαναγγέλλουν περαιτέρω ενίσχυση μέσα στο επόμενο διάστημα καθώς είναι σε εξέλιξη επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως την Τρίτη (26/7) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού χωρισμένοι σε γκρουπ θα περάσουν από αιματολογικές αλλά και από καρδιολογικές εξετάσεις με τις προπονήσεις για τις επόμενες ημέρες να είναι μόνο απόγευμα με εξαίρεση το Σάββατο (30/7) όπου θα γίνει η πρώτη διπλή και την Κυριακή (31/7) το πρώτο ρεπό.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η «πρώτη» του Παναρκαδικού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.