Η πρώτη προπόνηση μετά την Μπεσίκτας

Η πρώτη προπόνηση μετά την Μπεσίκτας

Νοέμβριος 28, 2014 - 14:14
0 σχόλια

Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τον Αστέρα με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης που περιελάμβανε πολλά παιχνίδια με μπάλα.

Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους, ενώ ο Ουσέρο ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο, όπου θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη (Κυριακή 30/11, 17.15).

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Στάικος Βεργέτης υπολογίζει και πάλι στον Πάμπλο Μάσα που εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.