Η προπόνηση της Χιμπέρνιαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (pics)

Η προπόνηση της Χιμπέρνιαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (pics)

Αύγουστος 01, 2018 - 19:57
0 σχόλια

Την τελευταία της προπόνηση πρν από την αναμέτρηση ρεβάνς του 3-2 στο Εδιμβούργο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Αυγούστου και η Χιμπέρνιαν.

Η ομάδα της Σκωτίας πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Νιλ Λένον και τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μια πρώτη γεύση από το γήπεδο όπου σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Όπως και ο Αστέρας Τρίπολης έτσι και η "Χιμπς" είναι απόλυτα έτοιμη σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και τα πάντα είναι ανοιχτά παρά το μικρό προβάδισμα που απέκτησαν οι πράσινοι από τον πρώτο αγώνα.

Ο Νιλ Λένον δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την προσέγγιση του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης με τους Σκωτσέζους να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.