Η προώθηση του τουρισμού το επίκεντρο της συνάντησης Νίκα με τον ΤΟΠ

Η προώθηση του τουρισμού το επίκεντρο της συνάντησης Νίκα με τον ΤΟΠ

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 18:42
0 σχόλια

Η τουριστική προοπτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και του συνόλου των 7 νομών του γεωγραφικού διαμερίσματος, απασχόλησε τη συνάντηση που είχε σήμερα Τρίτη, αργά το μεσημέρι, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ).

Στη συνάντηση, ο Π. Νίκας είχε τη δυνατότητα να συζητήσει τόσο με τον πρόεδρο του ΤΟΠ Κωνσταντίνο Μαρινάκο και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Πολάλη, όσο και με τα άλλα στελέχη του εν λόγω φορέα, τη συγκρότηση ενός συμβουλίου για την τουριστική πολιτική της Περιφέρειας -και εν γένει του συνόλου της Πελοποννήσου-, το οποίο θα απασχολείται, μεταξύ άλλων, με την τουριστική προβολή μέσω στοχευμένων ενεργειών και δράσεων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, τέλος, έγινε γνωστό ότι στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στην Τρίπολη ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ενώ την έδρα της Περιφέρειας θα επισκεφθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και η πρόεδρος του ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) Αντζελα Γκερέκου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.