Η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η στήριξη των ΑμεΑ σε εσπερίδα στο Άστρος (pics,vid)

Η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η στήριξη των ΑμεΑ σε εσπερίδα στο Άστρος (pics,vid)

Οκτώβριος 24, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Εκδήλωση με θέμα την Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη στο Άστρος.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης τόνισε ότι η πρόληψη και η ευαισθητοποίηση μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθούν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, που είναι σε υψηλά ποσοστά.

Ο  Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Παναγιώτης Πούπουζας, μίλησε για τα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμΕΑ,

Η Χατζηθεοχάρη Μαρία, Γενική Ιατρός του Κέντρου Υγείας Άστρους μίλησε για τις πρώτες βοήθειες και την άμεση αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων.

Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμΕΑ,

Ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Καραλής Νίκος, μίλησε για τη στήριξη των ΑμεΑ.

Περισσότερα στο Astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμΕΑ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.