Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στα δικαστήρια

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στα δικαστήρια

Φεβρουάριος 14, 2017 - 11:18
0 σχόλια

Προσλήψεις με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και συγκεκριμένα σε Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες προβλέπει η προκήρυξη 2Κ/2017 του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που παρουσιάζουν πρώτα τα dikaiologitika news οι αρμοδιότητες των υπαλλήλων ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής των προκηρυσσόμενων θέσων είναι η οργάνωση, ο συντονισμός, η ενημέρωση των παραγομένων ή τηρούμενων σε ηλεκτρονική μορφή δεδομένων, η πλήρης ανάπτυξη και εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων, η απρόσκοπτη λειτουργία τους, η μελέτη, η ανάλυση η επίβλεψη και η δημιουργία αναλυτικών φακέλων τεκμηρίωσης, καθώς και η συντήρηση και υποστήριξη των τελούντων σε λειτουργία πληροφορικών συστημάτων στις Υπηρεσίες αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Δικαστήρια, Δικαστικές Υπηρεσίες, Άρειος Πάγος κ.τ.λ.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 1 Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 15 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ).

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ όπως τη δημοσίευσε το dikaiologitika.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.