Η προϊστορία των αγώνων Κέρκυρα – Αστέρας

Η προϊστορία των αγώνων Κέρκυρα – Αστέρας

Οκτώβριος 22, 2016 - 13:50
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την μάχη του στο νησί των Φαιάκων κόντρα στην Κέρκυρα για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο (22/10, 16:00).

Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν τέσσερις συνολικά φορές και αυτό αναμένεται να είναι το πέμπτο παιχνίδι τους για λογαριασμό της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Αρκαδική ομάδα μετρά στην έδρα της Κέρκυρας στις προηγούμενες τέσσερις επισκέψεις της δύο νίκες, μία φορά έχει γνωρίσει την ήττα ενώ ακόμα μία φορά το παιχνίδι έχει λείξει δίχως νικητή.

Οι κιτρινομπλέ επιθυμούν να πάρουν το τρίτο τους τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα και να πετύχουν παράλληλα την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο νησί των Φαιάκων ήταν στις 3 Ιανουαρίου του 2015 με τον Αστέρα Τρίπολης να γνωρίζει την ήττα με 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε ο Ναγιάρ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι αγώνες της Κέρκυρας με τον Αστέρα Τρίπολης

3/1/15 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-0   

14/1/13 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 0-1

15/1/12 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 0-0   

31/10/10 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-2

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ποια προιστορία με τα πτώματα μωρέ ;;;;; Τα κρέατα του Μωριά !!! Ωσπου να σηκώσουν το ένα τους πόδι, βρωμάει το άλλο !!!! Αει σιχτίρ ..

μην κοιτατε τι εγινε τα αλλα χρονια,φετος θα πεσει φυστικακι απο τη κερκιδα με το πανηγυρι ομαδα που εχουν φτιαξει οι δικοι μας της διοικησης ...........................περαστικα σας

Καυμενακη κανε μας την χάρη πάρε εναν κανονικό προπονητή φερτου παίχτες τον Γενάρη και μην ξαναανοιξεις το στομα σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.