Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα. Κατερίνα Καρνιαδάκη υποψήφια για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα. Κατερίνα Καρνιαδάκη υποψήφια για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Νοέμβριος 30, 2017 - 20:04
0 σχόλια

Την υποψηφιότητά της για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υπέβαλε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα.Κατερίνα Καρνιαδάκη.Με αφορμή τις Επιμελητηριακές εκλογές που θα διεξαχθούν από τις 8 έως 11/12/2017 στην Αρκαδία η κα.Καρνιαδάκη απέστειλε την παρακάτω επιστολή σε όλα τα μέλη του τμήματος Υπηρεσιών που θα είναι υποψήφια.

 

Αγαπητέ συνάδελφε,

 

Επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε κρίση αποτελεί πάντα μια καλή ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα θέλησα να επικοινωνήσω μαζί σου διατυπώνοντας μερικές προσωπικές σκέψεις εν όψει των Επιμελητηριακών Εκλογών του Δεκέμβρη. 

Κοινή είναι η διαπίστωση, ότι οι επιχειρήσεις-κυρίως οι μικρομεσαίες- από τη μία βάλλονται και από την άλλη καλούνται να ‘’βγάλουν’’ τη χώρα από την κρίση και από τις συνέπειες μίας άδικης πολιτικής πολλών χρόνων, που θεωρεί τον ιδιωτικό τομέα, επιχειρηματίες και εργαζομένους, παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Οι συνέργειες, οι καινοτόμες δράσεις και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας θα πρέπει να είναι κεντρικοί στόχοι για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Ο θεσμός του Επιμελητηρίου θα πρέπει να ενισχυθεί περισσότερο γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να σταθεί δημιουργικά και αποτελεσματικά δίπλα μας μέσα σε αυτό το ασφυκτικό οικονομικό κλίμα που καλούμαστε όλοι να λειτουργήσουμε.

Μπροστά μας έχουμε τις εκλογές του Επιμελητηρίου. Θέλουμε και μπορούμε να επιχειρήσουμε δημιουργικά όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και για την ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου που λέγεται Αρκαδία.

Οι άνθρωποι υπάρχουν, τις προϋποθέσεις τις έχουμε, τις ευκαιρίες θα τις δημιουργήσουμε. Μην περιμένετε τίποτα και από κανένα. 

Σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχει η πολυτέλεια των αποκλεισμών και των διαχωριστικών γραμμών.

Γι’αυτό το λόγο, δηλώνω παρούσα στις επερχόμενες Επιμελητηριακές Εκλογές με την υποψηφιότητά μου στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το όνομα του Προέδρου και επικεφαλής του Συνδυασμού μας "Ανοιχτό Επιμελητήριο" κ. Γιάννη Μπουντρούκα αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τους κοινούς μας στόχους.

Με αυτές τις σκέψεις σε καλώ να συμμετάσχεις στις Εκλογές με την ψήφο σου αλλά και με την αυριανή συμμετοχή σου σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Με εκτίμηση 

 Κατερίνα Καρνιαδάκη

Πρόεδρος Δ.Σ.

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αμερική (ΟLD DOMINION UNIVERSITY).  Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MBA) στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε) και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών σε συνεργασία με το Γαλλικό Πανεπιστήμιο CNAM). Από το 1985 έως το 2005 εργάστηκε στην ΕΡΤ Α.Ε αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης στη Δ/νση Marketing και Διαφήμισης  και τα τελευταία 12 χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, του Μιλτιάδη Καρύδη και πολλών άλλων προσωπικοτήτων του χώρου των Γραμμάτων και Τεχνών, ως Δ/ντρια τμήματος πολιτισμού της ΕΡΤ. Από την ΕΡΤ Α.Ε. αποχώρησε οικειοθελώς το Μάρτιο του 2005 έχοντας ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με το σύζυγό της Μηχανολόγο Μηχανικό Μανώλη Χατζημανωλάκη επιχειρηματική δραστηριότητα στον κατασκευαστικό τομέα με την ίδρυση της TRITON ACT η  οποία εξειδικεύεται στον τομέα Υγείας.Από το 2010 είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Α.Ε. έχοντας την ευθύνη της λειτουργίας και της ανάπτυξης του εν λόγω ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ με έδρα την Τρίπολη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.