Η πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης μέχρι τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Η πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης μέχρι τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Μάρτιος 25, 2019 - 16:43
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης πέντε χρόνια μετά επιστρέφει και πάλι σε τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας κόντρα στο Λεωνίδιο την Τετάρτη (27/3, 16:00) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με στόχο να κατακτήσει για 5η φορά το τρόπαιο.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν το εφετινό τους ταξίδι στο Κύπελλο Αρκαδίας κόντρα στον περσινό τροπαιούχο Παναρκαδικό αφήνοντας τον έξω με σκορ 2-1 στις 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών για να ακολουθήσει στην επόμενη φάση η εκτός έδρας νίκη και πρόκριση επί του Ορχομενού στο Λεβίδι με σκορ 1-3.

Στα ημιτελικά είχαμε την διπλή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου με την ΑΕΚ να κερδίζει με 3-2 στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου και με το ισόπαλο 3-3 στην παράταση στις 9 Μαρτίου να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Τρίπολης έχει πετύχει σε 4 αγώνες για τον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας 11 τέρματα (καλύτερη επίθεση) ενώ έχει δεχτεί 7 έχοντας 6 διαφορετικούς σκόρερ.

Οι σκόρερ της ΑΕΚ Τρίπολης στο Κύπελλο Αρκαδίας:

5 γκολ: Κολιόπουλος

2 γκολ: Αρδάμης

1 γκολ: Ανδριανός, Δήμος, Πρίφτης, Σαλαπάτας

Η πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης στο Κύπελλο Αρκαδίας:

ΑΕΚ Τρίπολης-Παναρκαδικός 2-1

Ορχομενός Λεβιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης 1-3

ΑΕΚ Τρίπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-2

Ολυμπιακός Λεωνιδίου-ΑΕΚ Τρίπολης 3-3 (παρ.)

Δείτε βίντεο από το arcadiaportal.gr και το leonidion.gr την πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης-Παναρκαδικός 2-1

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: ΑΕΚ Τρίπολης-Ολυμπιακός Λεωνιδίου 3-2

Lenidion.gr: Ολυμπιακός Λεωνιδίου - ΑΕΚ Τρίπολης 3-3


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.