Η πόλη της Μεγαλόπολης υποδέχτηκε τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη

Η πόλη της Μεγαλόπολης υποδέχτηκε τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη

Ιούλιος 08, 2015 - 07:38
0 σχόλια

Τρίτη 7 Ιουλίου λίγο μετά τις 20:30 , εκατοντάδες πιστοί γέμισαν την κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης και μαζί με πολλούς ιερείς της Μητρόπολης υποδέχτηκαν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης, προερχόμενα από τον τόπο μαρτυρίου τους Καρυές – Θερμής  της Λέσβου.

Τα Ιερά Λείψανα έφερε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου Αρχιμ. Ιάκωβος Καραμούζης και τα παρέλαβε ο Μητροπολίτης κ. Ιερεμίας.

Στην υποδοχή των Ιερών Λειψάνων παραβρέθηκε η πολιτευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Εύη Τατούλη , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος , ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χίνης Βασίλειος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Μπούρας Παναγιώτης και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πομπή και τα Ιερά Λείψανα  τοποθετήθηκαν στο ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας , στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης , για να γίνει προσκύνημα από τους πιστούς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Η Μεγαλόπολη υποδέχτηκε τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.