Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα ο Αστέρας

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα ο Αστέρας

Δεκέμβριος 06, 2017 - 18:21
7 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης από την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League βλέπει το μέλλον του με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία και επιχειρεί να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Η αρκαδική ομάδα μετά την άνετη νίκη της με 4-0 επί της Κέρκυρας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βάζει στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρώτης πεντάδας.

Ωστόσο στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής οι κιτρινομπλέ με το σερί των τεσσάρων νικών που τρέχουν έγιναν η μοναδική ομάδα της Super League την εφετινή χρονιά που φθάνει στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ που βρίσκεται.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης κράτησε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα το μηδέν παθητικό στην άμυνα του συμπληρώνοντας πάνω από 360 λεπτά που δεν έχει παραβιαστεί η εστία του Γιώργου Αθανασιάδη με την άμυνα να είναι η μεγάλη δύναμη της εφετινής ομάδας.

Αυτή ήταν η 5η νίκη του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του φθάνοντας συνολικά τους 18 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές με τον Έλληνα τεχνικό να είναι ουσιαστικά ο αναμορφωτής της ομάδας από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία.

Τον τελευταίο μήνα ο Αστέρας Τρίπολης είναι σαφέστατα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα με βάση τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του προϊών της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Μη γραφετε βλακειες.Ο ραχουλας με γους παιχτες που εχει δεν προκειται ποτε να φορμαριστει.Παει για φουντο.

πως τα γραφετε αυτα,τα διαβαζουμε και πεθαινουμε στα γελια,το τριωδιο παιδια σε λιγο καιρο οχι απο τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μηπως η πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωπης? του κοσμου? χαχαχαχαχαχα

22.13 οπως τα λες ειναι,στη τριπολη μονο αστερας,για αυτο στο γηπεδο εχει 1100 +- εισητηρια ,χαχαχαχαχαχαχαχαχχα ρε ΘΡΥΛΑΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,αντε ραχουλες που θελετε και φορμαρισματα

Ελπίζω να θυμάσαι το κλέψιμο του κυπέλου από το σωματείο του Πειραιά, και τον πρόσφατο αγώνα όπου ισοφάρισε ο Γρύλος στο 95 με πέναλτι φάντασμα. Εσείς μη μιλάτε , γιατί ο Αστέρας σας έχει για πλάκα...

Με τις βλακειες που γραφετε για τον Αστερα καιτην υπεροψια σας εχετε διωξει τον κοσμο ο απο το γηπεδο.Σε λιγο η Ραχουλα θα παιζει μονη της χωρις φιλαθλους.

αλεξανδρε για πλακα μας εχει,κοιτα λιγο τα στατιστικα στα μεταξυ μας,αλλα να μου εχεις τα υπογλωσσια διπλα οπως εχω ξαναγραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μη μας παθεις και τπτ χρονιαρες μερες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχααχχαχαχαχαχχα εχει κοκκινησει ο σβερκος σας απο τις πολλες φαπες ρε συ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.