Η πιο αξιόπιστη λύση για το ΟΣΔΕ 2017 στην Αρκαδία (vid)

Η πιο αξιόπιστη λύση για το ΟΣΔΕ 2017 στην Αρκαδία (vid)

Απρίλιος 04, 2017 - 14:20
0 σχόλια

Στις 15 Μαρτίου ξεκινά η περίοδος υποβολής, από τους αγρότες, των δηλώσεων ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιδοτήσεων), περίοδος που θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δύναται να υποβληθούν έως τις 9 Ιουνίου, αλλά με ποινή 1% ανά ημέρα καθυστέρησης.

Η Aγροδύναμη Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τα Αγροεφόδια Τρούπης και την εταιρία aGRoadvice έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στην υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ των αγροτών – κτηνοτρόφων.

Κοινό όραμα των ανθρώπων οι οποίοι την απαρτίζουν, είναι η παροχή των ολοκληρωμένων υπηρεσιών τους, αλλά και η κατανόηση, η γρήγορη ανταπόκριση και η άμεση βοήθεια προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με στόχο να δοθεί η σωστή κατεύθυνση ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Νομού Αρκαδίας εργάζονται σκληρά και στο δύσκολο έργο τους χρειάζονται έναν αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος να στέκεται δίπλα τους με γνώση, ευθύνη και αξιοπιστία. Η ώρα των αιτήσεων για την ενιαία αγροτική ενίσχυση έφθασε και οι αγρότες του Νομού μας χρειάζονται ενημέρωση και πολλά παραπάνω από την απλή καταχώριση της αίτησής τους.

Η κυρία Ματίνα Κούκου, υπεύθυνη της Αγροδύναμης για τον Νομό Β. Κυνουρίας, του πιστοποιημένου με υπουργική απόφαση Φορέα με έδρα το Άστρος για όλη την Αρκαδία, μίλησε στο Arcadia Portal για όλα τα οφέλη που έχουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι απευθύνονται στην έδρα της και στα υποκαταστήματα της Αγροδύναμης τα οποία λειτουργούν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των αγροτών στο Λεωνίδιο, στην Κερασίτσα και στη Σκοπή, στα καταστήματα των «Αγροεφοδίων Τρουπής», εν όψει των αιτήσεων για την Ενιαία Αγροτική Ενίσχυση 2017. Εφέτος ο κόσμος μπορεί να εξυπηρετηθεί και στην Τάσου Σεχιώτη 37 στην aGRoadvice (Γ. Κανελλίδης - Ν. Μαρούτα).

Όπως επεσήμανε η κυρία Ματίνα Κούκου, η Αγροδύναμη στελεχώνεται από επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης που βρίσκεται στη διάθεση των αγροτών. Δεν πρόκειται απλώς για καταχωριτές στοιχείων, αλλά για εξειδικευμένους υπαλλήλους οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό του αγρότη. Ακόμη, η κυρία Κούκου υπογράμμισε ότι τα στοιχεία των αγροτών και κτηνοτρόφων είναι πλήρως εξασφαλισμένα καθώς κάθε συνεργάτης έχει υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σκοπός της Αγροδύναμης είναι να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις επιδοτήσεις.

Όπως ανέφερε η κυρία Κούκου, στόχος της Αγροδύναμης είναι να παράσχει ουσιαστική βοήθεια στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους ώστε να καταχωρίζουν με ακρίβεια τα στοιχεία του φυτικού ή του ζωικού κεφαλαίου τους, προκειμένου να λάβουν τις επιδοτήσεις τους χωρίς εκπλήξεις, ενώ το δυναμικό της εταιρίας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους καθώς τα τέσσερα υποκαταστήματά της βρίσκονται πολύ κοντά σε κάθε επαγγελματία ο οποίος δεν χρειάζεται να χάσει πολύτιμο χρόνο για να μεταβεί σε κάποιο αστικό κέντρο ώστε να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του.

Στην συνέχεια η κυρία Νίκη Μαρούτα τεχνολόγος Γεωπόνος με ειδίκευση στη Γεωργική Μηχανολογία και τους Υδάτινους Πόρους στην συνέχεια μίλησε για τη διαδικασία πιστοποίησης μέσω των προσωπικών τους κωδικών της εφαρμογής taxisnet καλούνται να ακολουθήσουν οι παραγωγοί για να υποβάλλουν τη φετινή αίτηση ενιαίας ενίσχυσης.

Όπως επισημαίνει η υπεύθυνη της aGRoadvice: «Στην aGRoadvice αναλαμβάνουμε την κατάρτιση των Επιχειρηματικών Σχεδίων και τη σύνταξη της οικονομοτεχνικής μελέτης για την υπαγωγή της επένδυσής σας στο καθεστώς ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου, την προετοιμασία και κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση της πορείας του από την έγκριση της επενδυτικής πρότασης έως την επιτυχή υλοποίησή της».

Έφ.Κ

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Η αξιόπιστη λύση για το ΟΣΔΕ 2017 στην Αρκαδία


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.