Η περιφορά του Ιερού Επιταφίου στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης (pics,vid)

Η περιφορά του Ιερού Επιταφίου στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης (pics,vid)

Απρίλιος 29, 2016 - 18:10
0 σχόλια

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ετελέσθη και εφέτος η Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου του Δεκάζειου Γηροκομείου Τριπόλεως, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ενώ πλήθος κόσμου παρέστη στη σεμνή τελετή.

Στην ακολουθία αυτή έψαλε και η Χορωδία “Ορφέας”  και γεμίσε την ψυχή των διαβιούντων του ιδρύματος με θαλπωρή και αγάπη την οποία απλόχερα δίνουμε ο ένας στον άλλον αυτές τις ημέρες. Οι γέροντες και οι γερόντισσες προσκύνησαν με ευλάβεια τον επιτάφιο και συμμετείχαν σε αυτή την κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Μετά το πέρας της περιφοράς, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου ο κ.κ. Αλέξανδρος έδωσε τις ευχές του για το Πάσχα.

Επίσης στο βίντεο που ακολουθεί ευχήθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Β. Γιαννακούρας, και πολιτευτής Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη.

Ακόμη, παρόντες ήταν ο ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού,  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ. Ρουμελιώτης και Κατσίρης, ο δήμαρχος Τρίπολης Δ.Παυλής,  η εντεταλμένη σύμβουλος του Δεκάζειου Γηροκομείου κυρία Θεοδώρα Μπρακουμάτσου ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος, ο υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Τρίπολης κ. Παπαδημητρίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σμυρνιώτης.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου του Δεκάζειου Γηροκομείου Τριπόλεως


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.