Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου στην «Πελοπόννησος EXPO» (pics)

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου στην «Πελοπόννησος EXPO» (pics)

Νοέμβριος 21, 2019 - 13:12
0 σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019» που πραγματοποιήθηκε στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, στις 13 έως 17 Νοεμβρίου 2019, στην οποία συμμετείχε και η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου και οι Σύλλογοι- Μέλη της από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Δ.Σ και οι σύλλογοι-μέλη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη δωρεάν διάθεση του περιπτέρου στην εν λόγω έκθεση . 

Μέσα από την έκθεση των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου δόθηκε η  δυνατότητα αφενός να παρουσιασθούν οι  δράσεις τόσο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου όσο  και όλων των συλλόγων και σωματείων ΑμεΑ και Χρονίως Πασχόντων από τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, αφετέρου να ενημερωθούν  οι  πολίτες για τα Άτομα με Αναπηρίες και Χρόνιες Παθήσεις. Η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου στο περίπτερό  της Ομοσπονδίας μας ήταν μεγάλη και υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον, υλοποιώντας το πρώτο μας μέλημα που είναι η  δραστηριοποίηση και ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις   στην κοινωνία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.