Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει τον θρησκευτικό τουρισμό

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει τον θρησκευτικό τουρισμό

Ιούλιος 16, 2018 - 15:32
0 σχόλια

Έργα για την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και για την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας Ολυμπίας ενεκρίθηκαν κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. 

Πρόκειται για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας Ολυμπίας για την εκτέλεση του έργου «Αποπεράτωση και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στην Ι.Μ. Αγίου Νικήτα στην ΤΚ Σελλά Τριφυλίας. Εγκρίθηκε ακόμη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας Ολυμπίας για την εκτέλεση του έργου: «Μελέτη συντήρησης και αποκατάστασης Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καβελλαρίας Χώρας».

Δόθηκε ακόμη έγκριση για την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας για την εκτέλεση του έργου: «Ανακαίνιση εξωτερικών χρωμάτων στον Ι.Ν.  Κοιμήσεως Θεοτόκου Φοινικούντας». Τέλος, επικυρώθηκε Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας για την εκτέλεση του έργου: «Ανέγερση προσθήκης κατ’ επέκταση στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Βελανιδιάς ΤΚ Κρεμμυδίων, Δήμου Πύλου Νέστορος».

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.