Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα

Οκτώβριος 09, 2013 - 11:30

Το Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013, στο Ναύπλιο, στο ξενοδοχείο Αμαλία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα farmsup.eu , όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να δηλώσετε το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε. Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Επιλέξτε τη μέθοδο εγγραφής :

Κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε online

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής, να συμπληρώσετε τα πεδία και να τη στείλετε με φαξ ή email στη γραμματεία του συνεδρίου (info@militos.org - F. +30 210 67 72 116)
Δυνατότητα εγγραφής θα έχετε και την ημέρα του συνεδρίου στην Υποδοχή/Γραμματεία. Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές από τις 9.15 πμ. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την είσοδό σας, καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καλύτερα λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή από νωρίς!

Για όσους έχουν ήδη εγγραφεί με επιτυχία, σας περιμένουμε στη Υποδοχή/Γραμματεία να σας καλωσορίσουμε, να καταγράψουμε την άφιξή σας και να σας παραδώσουμε το σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Διαδικτυακή παρακολούθηση : Το συνέδριο θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ στα Ελληνικά και Αγγλικά μέσω της ιστοσελίδας www.farmsup.eu

     : Την ημέρα του συνεδρίου θα μπορείτε να κάνετε τα σχόλια σας για το συνέδριο στο #farmsUP

Με εκτίμηση,

Ανδρονίκη Τζομάκα

Συντονίστρια δράσεων

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο

Ειδήσεις: