Η πεναλτάρα που δεν έδωσε ο Κουμπαράκης στον Αστέρα (vid)

Η πεναλτάρα που δεν έδωσε ο Κουμπαράκης στον Αστέρα (vid)

Αύγουστος 24, 2019 - 23:46
18 σχόλια

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι φανερό πως ούτε το VAR ούτε τίποτα δεν μπορεί να το σώσει με τον Αστέρα Τρίπολης να αισθάνεται ξανά το πικρό αίσθημα της κλοπής και της κατάφωρης αδικίας.

Στο 79ο λεπτό του αγώνα με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού έπειτα από φάουλ του Κυριακόπουλου από τα αριστερά Σεμέδο και Ελ Αραμπί πιάνουν από την φανέλα τον Μπαράλες, τον γκρεμίζουν ρίχνοντας τον στον αγωνιστικό χώρο με τον Κουμπαράκη να πηγαίνει στο VAR και εκεί να κλείνει τα μάτια.

Ο Κουμπαράκης και οι βοηθοί κατάφεραν και δεν είδαν τίποτα στο Video Assistant Referee σε μια φάση που γελάνε και τα τσιμέντα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει παίζεται αφού είχε συμβουλευτεί το VAR!

Δείτε το βίντεο την φάση του πέναλτι...

Ειδήσεις: 
Video: 

Πεναλνταρα varrrr Οσφπ - Αστέρας Τρίπολης


18 Σχόλια

Ρε μεγάλε αν έδιναν τέτοια πέναλτι θα έμπαιναν πάνω από 20 γκολ σε κάθε αγώνα. Αλλά ξέχασα εσείς οι βαζελοι που γίνατε ξαφνικά αστέρας πάντα σας φταίει η διαιτησία.

23:56 Ααα δηλαδή δεν ήταν πέναλτι... πολύ καλά απλά θα σου πω να πας να δεις ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστερας το 15 και να μου πείς για ένα πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός....να δω αν θα συνεχίσεις να πιστεύεις αυτό που λες

,00:17 εσάς σιχαίνεται ο κόσμος της Τρίπολης για αυτό παιζετε σε ένα άδειο γήπεδο.Ρε ουστ ουστ ανύπαρκτοι.Μακαρι η ΑΕΚ να σας ριξει τρία γκολακια.Ο Μαρτίνος είχε βάλει μισή ομάδα

@00.25 Αν βλέπεις εσύ τόοοοοσο καθαρά ότι πέφτει μόνος του ο Μπαράλες, τότε ασφαλώς θέλεις οφθαλμίατρο επειγόντως στραβούλιακα !

O Kissingker ειχε πει. Οι ψηφοφοροι ειναι ηλιθιοι. Εγω λεω. Οι ολυμπιακοι εινα;ι ηλιθιοι.

Κάθε φορά όλοι είναι έκπληκτοι με παρόμοια γεγονότα.... Σόρρυ που θα σας στο χαλάσω αλλά έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο... Συνεχίζετε να παρακολουθείτε χωρίς να φωνάζετε... το ξέρετε και θα το ξέρετε ότι θα είναι έτσι... Η συνεχίζεις και το βλέπεις εν γνώση σου (αν αντέχεις να νιώθεις μ******) ή πολύ απλά σταματάς να ασχολείσαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο... Διαλέγεις και παίρνεις- τόσο απλά... Μπίζνα είναι και ο καθένας κάνει τη δουλειά του... Όποιος ψήνεται μπορεί να στηρίξει την μπιζνα του κάθε πρόεδρου αγοραζοντας διαρκείας συμμετέχοντας κ.λ.π..

Ναι ψαχτε αφορμές.....ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟ ΠΈΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΔΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΒΟΉΘΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ...ΤΕΛΟΣ...

10:13 Δεν μπορείς να βρίσεις έναν ηλίθιο αποκαλώντας τον ηλίθιο. Για να τον προσβάλεις, πρέπει να τον πεις έξυπνο. Αυτή είναι η χειρότερη βρισιά γι' αυτόν..

Η ΠΑΕ είναι κατά κανόνα στην Ελλάδα είναι μια ζημιογόνα ΑΕ. Ο διαιτητής δεν δίνει το πέναλτυ (και την αποβολή στο τελικό κυπελου) σε βάρος της μεγάλης ομάδας επειδή η ομαδάρα κόβει 30000+ εισιτήρια και η ομαδούλα 1500. Την ομάδα την κάνει ο κόσμος της και ο πρόεδρος. Και στη περίπτωση της ομαδούλας ο Πρόεδρος έχει κάνει πολύ περισσότερα από το κόσμο της. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε... και δεν αφορά μόνο εσένα που ανεύθυνα λες ό,τι σου κατέβει.

απο κατω και να σκουζετε ρε,και ειναι ταυλα,πριν το τραβηγμα υπαρχει οφσαιντ,και οποιος δεν το βλεπει βλεπει επιλεκτικα

1) δεν έδωσε ΚΑΝΕΝΑΣ OFFSIDE. Άρα το βγάζεις από το μυαλλό σου;;; 2) Δες τα βίντεο της FIFA και άνοιξε τα μάτια σου. Αν έχεις IQ πάνω από 10 θα καταλάβεις αν ήταν ή όχι πέναλτι.

Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Θα υπήρχε αν η μπαλλα πήγαινε στον μπαραλλες. Δεν πρόλαβε όμως γιατί τον γκρέμισαν με πέναλτι πριν φθάσει η μπαλλα σαυτόν. Ας πουν και μια φορά στον Ολυμπιακό ότι ευνοηθηκανε. Τελικά για να υπάρχει τόση εμπάθεια και μίσος για τον αστέρα δείχνει ότι πράγματι μεγαλώνει αργά και σταθερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.