Η Πελοπόννησος συνδέθηκε αεροπορικά με το Λονδίνο (pics,vid)

Η Πελοπόννησος συνδέθηκε αεροπορικά με το Λονδίνο (pics,vid)

Μάιος 05, 2016 - 21:58
0 σχόλια

Οι πτήσεις της British Airways Λονδίνο-Καλαμάτα είναι πια γεγονός. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Πελοπόννησος Αναπτυξιακή A.E και η British Airways την Πέμπτη 5 Μαΐου διοργάνωσαν την επίσημη τελετή έναρξης των πτήσεων Λονδίνο-Καλαμάτα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας.

«Ισχυρή» παρουσία στην ελληνική αεροπορική αγορά ανακοίνωσε η British Airways για το καλοκαίρι του 2016. Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει δύο νέες απευθείας πτήσεις από Λονδίνο σε Χανιά και Καλαμάτα, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της προς την Ελλάδα για το 2016.

Στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο επίσημος εκπρόσωπος της Βρετανικής Πρεσβείας κ. Λεοντάρης, ο υπεύθυνος της British Airways για την ελληνική αγορά κ. Freddie Stier και ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ Α.Ε κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος.

Στο πλαίσιο της τελετής έγινε παρουσίαση από τον Γενικό Διευθυντή της KPI Aviation Marketing Solutions κ. Γιώργο Καραμάνο, με θέμα «Στρατηγική Προσέλκυσης Αεροπορικών Εταιρειών και τα Θετικά Αποτελέσματα στον Τουρισμό και την Οικονομία μιας Περιοχής».

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Λονδίνου και Καλαμάτας, που ανακοίνωσε η British Airways προμηνύει θετικές εξελίξεις για τον τουρισμό της Μεσσηνίας.

Το νέο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων θα συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το οποίο αποτελεί ήδη τα τελευταία χρόνια έναν διεθνή κόμβο, που ξεκινά και κλείνει την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα με πτήσεις από το Φεβρουάριο ως το Δεκέμβριο. Παράλληλα, η απευθείας πλέον σύνδεση με τη βρετανική πρωτεύουσα αναδεικνύει και καθιερώνει τη Μεσσηνία και την Costa Navarino ως σημαντικό τουριστικό προορισμό υψηλού κύρους και επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, συμβάλλοντας θετικά στην τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Καλαμάτα- Λονδίνο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.