Η Πελοπόννησος, καλύτερος προορισμός 2016 για το Lonely Planet (vid)

Η Πελοπόννησος, καλύτερος προορισμός 2016 για το Lonely Planet (vid)

Μάιος 24, 2016 - 13:30
0 σχόλια

Ιδιαίτερη μνεία για την Αρκαδία και τις πεζοπορίες στο Μαίναλο

Ο τουριστικός οδηγός Lonely Planet ανακήρυξε καλύτερο προορισμό στην Ευρώπη για το 2016 στην Πελοπόννησο, και μάλιστα με ιδιαίτερες αναφορές, εκτός από τους πλούσιους αρχαιολογικούς χώρους, στην παραγωγή κρασιού στη Νεμέα αλλά και στο Μαίναλο, το οποίο, όπως αποδεικνύεται, έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των πεζοπόρων και φυσιολατρών, μετά και την πιστοποίηση του Mainalon Trail.

Στο βίντεο η ανταποκρίτρια του Lonely Planet στην Ελλάδα Alexis Averbuck εξηγεί ότι η Πελοπόννησος είναι μια πανέμορφη περιοχή της Ευρώπης, με πολλά και ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφθεί κάποιος, όπως τους αρχαιολογικούς της χώρους, επισημαίνει ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του καταδυτικού τουρισμού και μάλιστα κάνει ιδιαίτερη μνεία στην αρκαδική παράδοση στο κρασί, αλλά και στους σύγχρονους τρόπους παρασκευής του.

Η Πελοπόννησος άφησε πίσω της προορισμούς όπως την Τενερίφη και τη Βενετία, αλλά και πολλά υπέροχα μέρη στην Ευρώπη και αναδείχτηκε πρώτη στη λίστα με τους δέκα καλύτερους προορισμούς για τον δημοφιλή ταξιδιωτικό οδηγό.

Η ομορφιά του τόπου μας αλλά και οι συντονισμένες προσπάθειες για την ανάδειξή του ως τουριστικού προορισμού «πιάνουν τόπο».

Video: 

The top place in Europe to travel in 2016: The Peloponnese - Lonely Planet


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.