Η Πελοποννησιακή Συμμαχία είναι και θα μείνει μακριά από συμφέροντα και καθεστωτικές λογικές

Η Πελοποννησιακή Συμμαχία είναι και θα μείνει μακριά από συμφέροντα και καθεστωτικές λογικές

Μάιος 30, 2019 - 08:12
1 σχόλια

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τις αρχές και τις αξίες που ήρθε να υπηρετήσει η Πελοποννησιακή Συμμαχία καθώς και για τις προγραμματικές της δεσμεύσεις. Στον δρόμο αυτού του αξιακού συστήματος χωρίς παρεκκλίσεις συνεχίζουμε να πορευόμαστε. Η Πελοποννησιακή Συμμαχία και ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουντρούκας ευχαριστούν θερμά όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους ή τον καλό τους λόγο τον συνδυασμό και τους υποψηφίους του συνδυασμού. Η Πελοποννησιακή Συμμαχία, μια νέα παράταξη με ανθρώπους που έχουν διάθεση για δουλειά ήρθε για να μείνει και θα μείνει να αγωνιστεί για την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη της περιφέρειας. Το τρίπτυχο επενδύσεις, ανάπτυξη, μόνιμες θέσεις εργασίας θα είναι για εμάς οδηγός χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Η Πελοποννησιακή Συμμαχία είναι και θα μείνει μακριά από συμφέροντα και καθεστωτικές λογικές γιατί πιστεύει στο ικανό και δημιουργικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας. Στέκεται με σεβασμό και εμπιστοσύνη στον κάθε πολίτη. Στη φαρέτρα της απουσιάζουν οι λογικές υπόδειξης και ποδηγέτησης των ανθρώπων. Οι πολίτες έχουν και κρίση και μνήμη και δυνατότητες αξιολόγησης. Δεν περιμένουν από κανέναν υποδείξεις. Καλούμε τον πελοποννησιακό λαό να αξιολογήσει και να κινηθεί με βάση το δικό του σύστημα αξιών στην εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας. Η όποια επιλογή του, η οποία ετυμηγορία του είναι σεβαστή από εμάς. Εμείς θα μείνουμε στο περιφερειακό συμβούλιο και θα αγωνιστούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας κάνοντας, έτσι, πράξη τις δεσμεύσεις μας.

Τα παραπάνω είναι ομόφωνη απόφαση της Πελοποννησιακής Συμμαχίας που συνεδρίασε στην Τρίπολη στις 29/5/2019.

 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.