Η Πελλάνα της… Αρκαδίας

Η Πελλάνα της… Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 12:30
0 σχόλια

7 Αρκάδες ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα της Λακωνίας

Η Ένωση Πελλάνας την φετινή μεταγραφική περίοδο εντυπωσιάζει ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Λακωνίας.

Σαφέστατα η απόκτηση του Ηλία Αναστασάκου στις αρχές του καλοκαιριού αποτελεί την σημαντικότερη κίνηση στην ιστορία του συλλόγου ωστόσο οι Λάκωνες έριξαν τα δίχτυα τους στην Αρκαδία και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό κάνοντας δικούς της για την νέα σεζόν 7 ποδοσφαιριστές.

Γιώργος Μπίσσιας από Παναρκαδικό, Κώστας Κολλιόπουλος επίσης από Παναρκαδικό, Απόστολος Παναγιωτόπουλος από Δόξα Μεγαλόπολης, Χρήστος Δρόσος από Δόξα Μεγαλόπολης, Πάναγιώτης Αντώνακας από Δόξα Μεγαλόπολης, Σταύρος Δημητρέλης από Εθνικό Μελιγαλά και Δημήτρης Ζαραφέτας από Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

7 Αρκάδες ποδοσφαιριστές με πολλά κοινά σημεία αναφοράς και με θητείες που κάποιοι εξ’ αυτών έχουν συνυπάρξει συμπαίχτες στο παρελθόν σε Δόξα και Παναρκαδικό ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με το υπόλοιπο σύνολο της Πελλάνας βάζουν στόχο την κορυφή και να οδηγήσουν την φιλόδοξη Λακωνική ομάδα εκεί που η ίδια επιθυμεί.

Η Πελλάνα είναι συνηθισμένη να παίρνει παίχτες από την Αρκαδία γνωρίζοντας άριστα την ποδοσφαιρική αγορά του νομού μας μιας και τα τελευταία χρόνια την φανέλα της ομάδας της Λακωνίας έχουν φορέσει ο Κώστας Κολλιόπουλος (πρώτη φορά το 2015), ο Βασίλης Μπεντεβής, ο Σπύρος Αποστολόπουλος αλλά και ο Αλπίν  Μπότια.

Είναι δεδομένο πως η Ένωση Πελλάνας Καστορείου έχει πια έντονο Αρκαδικό χρώμα την νέα αγωνιστική σεζόν και πως η πορεία της θα αποτελεί κομμάτι ενδιαφέροντος και στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Αντώνης Χρονάκης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.