Η παράσταση stand-up comedy «Εδώ, στον αγώνα!» με τους Θωμά Ζάμπρα και Χρύσα Κατσαρίνη στην Τρίπολη! (vid)

Η παράσταση stand-up comedy «Εδώ, στον αγώνα!» με τους Θωμά Ζάμπρα και Χρύσα Κατσαρίνη στην Τρίπολη! (vid)

Δεκέμβριος 11, 2019 - 19:03
0 σχόλια

Αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, οι καταξιωμένοι stand up comedians Θωμάς Ζάμπρας και Χρύσα Κατσαρίνη θα βρίσκονται στην Τρίπολη σε μια παράσταση που θα… ρίξει τα τσιμέντα!

Στις 15 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο CineVille Multicinema (28ης Οκτωβρίου 25 στην Τρίπολη) οι Ζάμπρας – Κατσαρίνη θα εναλλάσσονται στη σκηνή και θα μιλήσουν για τα πάντα –ή σχεδόν για τα πάντα- με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, προκαλώντας, γελώντας, παίζοντας με τις λέξεις και τις καταστάσεις.

Η παράστασή τους «Εδώ, στον αγώνα!» κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και, αν αναρωτιόσασταν αν θα περάσουν και από Τρίπολη, η απάντηση είναι ναι!

Η εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών γεγονότων Πέρα Βρέχει… Άρτον και θεάματα φρόντισε για αυτό, και σας φέρνει τους δύο αγαπημένους stand-up κωμικούς την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη!

Προπώληση εισιτηρίων: 11 ευρώ. Στο ταμείο: 13 ευρώ. Φοιτητικό, ΑμεΑ, ανέργων: 10 ευρώ

Προπώληση: Music Center Γεωργίου Α' 3, iFast Repair Τάσου Σεχιώτη 37, Γλυκοπωλείο, Ισαάκ και Σολωμού 24 και Cine Ville Τρίπολης, 28ης Οκτωβρίου 25.

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.