Η παρακάμερα του Τελικού Κυπέλλου Αρκαδίας

Η παρακάμερα του Τελικού Κυπέλλου Αρκαδίας

Φεβρουάριος 26, 2015 - 10:22
0 σχόλια

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ρεπορτάζ πριν από την έναρξη του χθεσινού (25/2) τελικού του κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Πανθυρεατικό, την εξέλιξη του συναρπαστικού αγώνα και τις εναλλαγές των συναισθημάτων , τη διαδικασία των πέναλτι και τη διαδικασία της απονομής, όπως την κατέγραψαν οι 5 κάμερες της εκπομπής Στα Γήπεδα της Αρκαδίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο τέλος του βίντεο, οι δηλώσεις που έκανε ο πρωταγωνιστής του Πανθυρεατικού στη διαδικασία των πέναλτι Νίκος Σακελαρίου.

Οι κάμερες της εκπομπής ''Στα Γήπεδα της Αρκαδίς''  βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναρκαδικού καλύπτοντας την κάθε στιγμή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Πανθυρεατικό.

Δείτε στο βίντεο στιγμές από το ζέσταμα των δύο ομάδων, από τις κερκίδες με τους πανηγυρισμούς στα γκολ, τις αντιδράσεις των δύο πάγκων, την αγωνία την στιγμή των πέναλτι αλλά και το ‘’κοντράστ’’  συναισθημάτων ανάμεσα στον νικητή και τον χαμένο αλλά και το ξέσπασμα χαράς από τους ποδοσφαιριστές του Πανθυρεατικού για την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας.

Επίσης στην κάμερα  μίλησαν για τον μεγάλο τελικό λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τα δύο ιστορικά μέλη της ΕΠΣ Αρκαδίας  κ. Μπιρμπίλης και Πασιαλής αλλά και ποδοσφαιριστές των δύο φιναλίστ τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του τελικού.

Ειδήσεις: 
Video: 

Η παρακάμερα του τελικού Κυπέλλου Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.