Η παρακάμερα του Πανθυρεατικός – Δόξα

Η παρακάμερα του Πανθυρεατικός – Δόξα

Απρίλιος 24, 2016 - 10:02
0 σχόλια

Πανθυρεατικός και Δόξα Μεγαλόπολης από την αρχή της χρονιάς χέρι-χέρι τερμάτισαν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με αποτέλεσμα αν οδηγηθούν στον τελικό των τελικών, στο μπαραζ με φόντο την κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή.

Η αναμέτρηση προμηνύονταν συναρπαστική όπως και έγινε τελικά με το ενδιαφέρον όλου του ποδοσφαιρικού κοινού της Αρκαδίας και όχι μόνο να είναι μεγάλο με όσα βέβαια είχαν δείξει οι δύο ομάδες όλη την χρονιά.

Στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ όπου και πργματοποιήθηκε το μπαράζ πέραν από τους φιλάθλους των δύο ομάδων που έδωσαν το δικό τους δυναμικό χρώμα βρέθηκαν και πολλοί ακόμα άνθρωποι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Στην κάμερα του Arcadia Portal.gr μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Προύντζος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ  Αστέρας Τρίπολης και της Super League κ. Μπροβήλος, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας κ. Τσούκας, ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Μειδάνης και ο πρώην Λάκωνας διαιτητής κ. Σελίμος δίνοντας τα δικά τους σχόλια για την αναμέτρηση.

Ασφαλώς στην παρακάμερα του Arcadia Portal.gr θα δείτε τα τελευταία λόγια πριν τον αγώνα των δύο βοηθών προπονητών του Πανθυρεατικού και της Δόξας Μεγαλόπολης, όμορφα πλάνα από τις παιδικές ομάδες, το ζέστα των δύο μονομάχων και βέβαια τους τρελούς πανηγυρισμούς από τα κυανόλευκα αποδυτήρια.

Απολαύστε την παρακάμερα του μεγάλου και ιστορικού αυτού αγώνα ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και την Δόξα Μεγαλόπολης…

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η παρακάμερα του Πανθυρεατικός – Δόξα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.