Η παρακάμερα του αγώνα Αστέρας - Κέρκυρα

Η παρακάμερα του αγώνα Αστέρας - Κέρκυρα

Μάρτιος 07, 2017 - 20:27
4 σχόλια

Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5/3) την Κέρκυρα με το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα να αφήνει πίκρα στους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους.

Στην αστεριανή παρακάμερα μπορείτε να δείτε στιγμές της αναμέτρησης που δεν τις έπιασε ο τηλεοπτικός φακός αλλά και τις αντιδράσεις του κιτρινομπλέ πάγκου κατά την διάρκεια του αγώνα.

Απολαύστε την παρακάμερα του Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα μέσα από το βίντεο του A.T.F.C.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Κέρκυρα 1-2...


4 Σχόλια

καλη η παρακαμερα αλλα να δειξεις οταν θα εχουμε το μπλουμ στη Β κατηγορια η FOOTBALL LEAGUE

Κάποιοι δημοσιογράφοι αντί να ασχολούνται με τα ουσιώδη ασχολούνται με παρακάμερες κιτρινομπλέ γενέθλια με ευχούλες και ένα σωρό ΒΛ@@@@@@@@ες.Ασχοληθείτε με το πρόγραμμα της Β Εθνικής θα μας χρειαστεί.

Πεστα.Εχουν βάλει το άσχετο παιδάκι να δουλεύει για την παε κ απο μπάλα δεν έχουν μυρωδιά. Έχουν κάνει την ομάδα οι προεδροι με τις καπαρτινες τσιφλικι τους κ απορω με τα δυο αφεντικά που είναι χρονια στο κουρμπετι πως τους ανεχονται.Ενας δεν υπάρχει να τους πει ότι έχουν περάσει οι εποχές οι καλές που τα ρυθμιζαν όλα με ένα τηλεφωνο.τεσπα περαστικα τους αλλά να ανάβουν κ καμιά λαμπάδα στον Ηρακλή κ την Βέροια που δεν έχουν μαντηλι να κλαψουν

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.