Η παραγγελιά του Τατούλη μετά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα (pics,vid)

Η παραγγελιά του Τατούλη μετά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα (pics,vid)

Δεκέμβριος 31, 2018 - 13:09
2 σχόλια

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη η μπάντα του Στρατού και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απόλαυσαν και οι συνεργάτες του περιφερειάρχη, αλλά και οι υπάλληλοι της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ζήτησε από την μπάντα του Στρατού να παίξει και ένα τσάμικο, το οποίο όμως δεν χόρεψε και αρκέστηκε μόνο στο να το ακούσει και να το χειροκροτήσει.

Έπειτα ο κ. Τατούλης έδωσε τις ευχές του, υπογραμμίζοντας:

Φεύγοντας το 2018 και περιμένοντας το 2019, εύχομαι σε όλους του Πελοποννησίους χρόνια πολλά και καλά. Το 2019 να είναι ένας καλός χρόνος και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο νέος χρόνος να συνεργήσει ώστε οι πολιτικές δυνάμεις να απαλλαγούν από τον κακό τους εαυτό και να αφήσουν τα κομματικά τους μετερίζια.

Επίσης τις ευχές τους έδωσαν οι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Ρουμελιώτης και Ντίνα Νικολάκου.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κάλαντα και ευχές για συναίνεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου


2 Σχόλια

@17:42 Ώπα εσύ ρε πρωτευουσιάνε με το τροκάνι! Τράβα τώρα να δεις αν έπηξε η μυτζήθρα και αν έπηξε, ρούφα ένα χυμό μυτζήθρα με καλαμάκι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.