Η παράδοση του δημοτικού τραγουδιού ζει στα Λαγκάδια (vid)

Η παράδοση του δημοτικού τραγουδιού ζει στα Λαγκάδια (vid)

Αύγουστος 09, 2018 - 10:07
0 σχόλια

Ο 45ος διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Παραδοσιακής Μουσικής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 45ος διαγωνισμός τραγουδιού στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων το βράδυ της Τετάρτης 8 Αυγούστου.

Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου και αναβλήθηκε, έχει καθιερωθεί ως θεσμός και αποτελεί μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά για τον τόπο μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων.

Επιδέξιοι και καλλίφωνοι τραγουδιστές έλαβαν μέρος και απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, οι οποίοι χάρηκαν τα νέα παιδιά τα οποία συνεχίζουν την παράδοση του Ελληνικού τραγουδιού. Παρόλο που ο διαγωνισμός είχε αναβληθεί λόγω του εθνικού πένθους, και πραγματοποιήθηκε στα μέσα της εβδομάδας και όχι Σάββατο ως είθισται, αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στα Λαγκάδια για να τον παρακολουθήσει.

Βίντεο του συνεργάτη του Arcadia Portal Νίκου Τρουπή

Video: 

45ος Διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού Λαγκάδια ARCADIA PORTAL by trounikos


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.