Η «παγίδα» της ΑΕΛ και ο κυανόλευκος «Δούρειος Ίππος»

Η «παγίδα» της ΑΕΛ και ο κυανόλευκος «Δούρειος Ίππος»

Φεβρουάριος 16, 2017 - 11:53
0 σχόλια

Νίκη και μόνο νίκη για τον Αρκαδικό σε ένα ματς κομβικής σημασίας

Η αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΛ για τον Αρκαδικό στο ΔΑΚ Τρίπολης το Σάββατο (18/2, 17:00) είναι από τα παιχνίδια που το ''πρέπει'' της νίκης μοιάζει να έχει τεράστια αξία για το παρών αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας αναφορικά με τον μεγάλο στόχο της ομάδας.

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν που έρχεται με το τεράστιο ''πρέπει'' που το συνοδεύει αν μη τι άλλο εύκολο δεν είναι για τον Αρκαδικό καθώς η ΑΕΛ και ισχυρός αντίπαλος είναι με πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ και από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχεται (με την τελευταία εντός και βαριά από τον Χολαργό) πράγμα που δημιουργεί τα δικά του δεδομένα για τον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα από πλευράς Λαρισαίων.

Ο Αρκαδικός του πολύ καλού αγωνιστικού μομέντουμ που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα έφθασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή (ελέω διαιτητικών αποφάσεων αλλά και δικών του λανθασμένων επιλογών στα κρίσιμα σημεία) θέλει να πιστοποιήσει τις ανταγωνιστικές του εμφανίσεις σε ροζ φύλλα αγώνα όπως έκανε με Παγκράτι και Ηράκλειο στην Τρίπολη κάνοντας την νέα αρχή από τον κομβικής σημασίας αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση εκτός από το ''πρέπει'' της νίκης που έχει για τον Αρκαδικό κρύβει και πολλές ''παγίδες'' με την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου και καλείται να εμφανιστεί στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης δυνατή και σε πνευματικό κομμάτι καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να  χρειαστεί πολύ πάθος, υπομονή και καθαρό μυαλό σε όλη την διάρκεια του.

Είναι δεδομένο πως κάθε παιχνίδι στην Τρίπολη από εδώ και πέρα το ''πρέπει'' της νίκης πέφτει στους ώμους του ΣΕΦΑ και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας δίνοντας της την έξτρα ώθηση και ενέργεια για να πάρει ο Αρκαδικός νίκες ικανές που θα του εξασφαλίσουν στο τέλος τον πρωταρχικό του στόχο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μια ιδιαίτερα σκληρή σεζόν σε όλα τα επίπεδα που οι λεπτομέρειες κάνουν στο τέλος την διαφορά.

Κάποιες από αυτές τις λεπτομέρειες είναι να εκμεταλλευτής της έδρα σου και ο Αρκαδικός θέλει το ΔΑΚ Τρίπολης να λειτουργήσει σαν τον ''Δούρειο Ίππο'' που θα τον οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην παραμονή στην κατηγορία έχοντας μπροστά του ως πρώτο εμπόδιο που θέλει να ρίξει κάτω την ΑΕΛ.

Η δύναμη της έδρας έχει παίξει τον ρόλο της στην πορεία της χρονιάς και αυτό θα γίνει και στην συνέχεια με τον Αρκαδικό να θέλει κοντά του τον κόσμο του για να γίνεται κομμάτι και στοιχείο του κάθε αγώνα ξεχωριστά και να βοηθά την ομάδα να παίρνει της νίκες που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα με την ΑΕΛ με την προετοιμασία πλέον να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με τους παίχτες του Γιάννη Διαμαντάκου να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Κάθε νίκη μετράει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Γεμάτο ΔΑΚ και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος ένα για να έρθει ένα από πιο σημαντικά ροζ φύλλα αγώνα μέχρι...το  επόμενο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.