Η ώρα των «γενναίων» του Αρκαδικού

Η ώρα των «γενναίων» του Αρκαδικού

Οκτώβριος 27, 2016 - 12:06
0 σχόλια

Το παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ πλησιάζει με τον Αρκαδικό να προετοιμάζεται για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση που θα δώσει το Σάββατο (29/10, 17:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Με βάση το 0/3 του Αρκαδικού με το ξεκίνημα της περιόδου το διακύβευμα του εν λόγω αγώνα είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου καθώς τέτοιου είδους αναμετρήσεις έχουν διπλή αξία όντας από τα παιχνίδια εκείνα που θέλεις και πρέπει να πάρεις κυρίως στην έδρα σου για να πετύχεις τους στόχους σου.

Είναι δεδομένο πως πέραν από το βαθμολογικό μια ενδεχόμενη νίκη κόντρα στους Μαχητές θα τόνωση την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία  των παιχτών του Αρκαδικού για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2.

Πλέον σε τέτοια παιχνίδια είναι η ώρα των μπαρουτοκαπνισμένων, είναι η ώρα τον έμπειρων, είναι η στιγμή των δυνατών και των ''γενναίων'' που θα πάρουν την ομάδα από χέρι και θα την οδηγήσουν στην επιτυχία δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο για τους νεότερους (ηλικιακά και θέμα παραστάσεων) παιχτών του ΣΕΦΑ.

Ο Αρκαδικός έχει την τύχη και την ευτυχία να διαθέτει στο ρόστερ του ένα κράμα έμπειρων παιχτών και ταλαντούχων νεαρών που έχουν την προσωπικότητα και μπορούν να διαχειριστούν special καταστάσεις και ειδικές στιγμές μέσα και έξω στο παρκέ συνυπολογίζοντας και την πνευματική διαχείριση και ιδιαίτερα για παιχνίδια όπως είναι αυτό κόντρα στους Μαχητές.

Όπως οι κομάντο περιμένουν την διαταγή της εκάστοτε εδικής αποστολής που τους ανατίθεται και βγαίνουν μπροστά έτσι και τώρα οι τα πιο έμπειρα παιδιά καλούνται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αποτελέσουν τους σημαιοφόρους της κυανόλευκης αντεπίθεσης σε μια στιγμή ο Αρκαδικός βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης του στίγματος του.

Είναι σίγουρο το ''βγαίνω μπροστά'' της ραχοκοκαλιάς των μεγάλων παραστάσεων των παιχτών του ΣΕΦΑ θα παίξει τον δικό της ρόλο και στους νεότερους συμπαίχτες τους ''ψήνοντας'' τους και βέβαια δείχνοντας το παράδειγμα για την συνέχεια.

Το σάλπισμα της αντεπίθεσης είναι κάτι που όσο θορυβώδες ακούγεται άλλο τόσο εκκωφαντική μπορεί να είναι η σιωπή του αν δεν πιστέψεις. Χρειάζεται πίστη, θάρρος και υπομονή από όλους και βέβαια τους νέους ηγέτες να βγουν μπροστά και να σκορπίσουν έμπνευση όλο το υπόλοιπο σύνολο.

Ζητούμενο ο Αρκαδικός ως ομάδα, οι παίχτες ο κόσμος, η διοίκηση, οι προπονητές και όλο το staff γύρω από τον σύλλογο ενωμένοι σαν μια γροθιά να τα δώσουν όλα για την νίκη. Δεδομένο πως ο Αρκαδικός είναι έτοιμος για τους ''Μαχη-τες''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.