Η οπαδική βία δεν υπάρχει στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Η οπαδική βία δεν υπάρχει στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Φεβρουάριος 27, 2015 - 08:56
11 σχόλια

Όλοι γίναμε μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου αλλά αναμενόμενου συμβάντος! Όχι, τα φαινόμενα βίας και οι φωτοβολίδες είναι συνηθισμένα. Το πρωτόγνωρο είναι το ξύλο που έπεσε στο ΔΣ της Superleague. Ο κύριος Μποροβήλος απ’ ότι καταλαβαίνω έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα…τον Διαιτητή! Αλλά σε αντίθεση με την Ριζούπολη, εδώ το έληξε το ματς ..

 Δε θα σας κουράσω πολύ απλά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία… Φέτος έχω πάει σε όλα τα εντός έδρας ευρωπαϊκά του Αστέρα και από πρωτάθλημα πήγα στο Αστέρας-Πλατανιάς. Πλήρης σωματικός έλεγχος έξω από το γήπεδο παρουσία 10 αστυνομικών, έλεγχος τσάντας και κάθε τσέπης της και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο αν δεν έβρισκα τρόπο να ξεφορτωθώ το κράνος της μηχανής μου και στα ευρωπαϊκά και στο πρωτάθλημα. ΜΕΤΑ τον έλεγχο βάζω το εισιτήριο στο laser και περνάω. Λίγες μέρες μετά βρίσκομαι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα μετά από πρόσκληση φίλου να δούμε παρέα το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Παίρνουμε τα εισιτήριά μας για την θύρα 1 νομίζω, που βρίσκεται στο κόρνερ και είναι ακριβώς αριστερά της 13. Βάζουμε τα εισιτήρια μας στο laser και μας ελέγχει ΕΝΑΣ αστυνομικός χωρίς καν να ελέγξει την τσάντα μου που είχα μέσα πάλι το κράνος της μηχανής.

Μετά από  όλα αυτά νομίζω πως όλοι ξέρετε ότι η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας δε θέλει γράμματα. Θέλει απλά καλύτερο έλεγχο από την αστυνομία… Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τις ποινές αφαίρεσης βαθμών τις θεωρώ βερεσέ! Δε θα βάλει κανείς μυαλό έτσι… Αφού λοιπόν οι ΠΑΕ και η πολιτεία δεν είναι αποφασισμένες να νουθετήσουν τον φίλαθλό ή να γίνουν Θάτσερ ας κάνουν το πιο απλό πράμα. Εδώ για μια Merkel και επιστρατεύτηκαν 8000!!!! Αστυνομικοί! Δε μπορούν να επιστρατευτούν 1000 για τον έλεγχο των οπαδών στις εισόδους των γηπέδων; Φυσικά και μπορούν! Και φυσικά όλοι το έχουν σκεφτεί!

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ τα επεισόδια γίνονται εσκεμμένα για την διατήρηση ενός κλίματος τρομοκρατίας; Μήπως αυτά υποκινούνται από τις ίδιες τις ΠΑΕ; Σίγουρα το αίμα που χύθηκε στη θύρα 7 το 1982 δεν ήταν αρκετό για να βάλουν μυαλό οι ΠΑΕ και να γίνουν αυστηρότερα τα μέτρα ασφαλείας. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι η λύση! Είναι το πιο εύκολο μέτρο που μπορεί κάποιος να πάρει χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι να πω ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ότι ο κύριος Μποροβήλος ή όποιος εκπροσωπεί τον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΣ της Superleague έπρεπε εδώ και καιρό να έχει πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι κατάντησαν οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ σφάζονται ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ αλλα για τις επιχειρήσεις που ξεπλένουν μαύρο χρήμα μέσω του ποδοσφαίρου! 

 

Περιμένω τα κόσμια σχόλια σας απαλλαγμένα από κόμπλεξ αυτή τη φορά.

Αιώνιος Φοιτητής

Tags: 

11 Σχόλια

Δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να σχολιάσει κάποιος, τα γράφεις πολύ σωστά. Όπως συμβαίνει με τα πάντα στην Ελλάδα όλα εξαρτώνται από την εφαρμογή των ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ, δε χρειάζεται πυρηνική φυσική. Το θέμα είναι να το πάρει απόφαση ο ΥΠΠΟ και σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ να κάνουν τα αυτονόητα όπως σε κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος.

Από πότε το ποδήλατο το βαφτίζεις μηχανή? Κακομοίρη αφού και 10 μέτρα να πας με το ποδήλατό σου φοράς κράνος μαζί με fullface...

Που ζουμε! Εν ετη 2015 να αποκαλειται καποιος κακομοιρης επειδη φοραει κρανος! Αυτο θα πει έλειξη παιδιας και νοοτροποια ανθρωπου των σπηλαιων, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....Κριμα, με τετοια μυαλα δεν θα παμε ποτε μπροστα.Εσυ να φανταστω εισαι μαγκας που δεν φορας κρανος και ζωνη καθως αυτα ειναι "για αδερφες". Ειναι κριμα παντως τοση μαγκια να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του ιντερνετ.....

Τιμή μου και καμάρι μου! Με 40 χιλομετρα την ώρα στους -5 και στους 5 βαθμούς επέλεξα να φοράω αντιανεμικά fullface αφου δεν τα διαθέτει το κράνος μου!Στα αυτοκίνητα λέγεται ζώνη, στις μηχανές λέγεται κράνος.. Εγω εχω τα @@@ να κυκλοφορώ έτσι, Εσύ δεν τα έχεις να μιλήσεις με ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ!

Είναι προφανές ότι όταν οδηγείς μηχανή όχι μόνο πρέπει να φοράς κράνος αλλά μάλιστα και πολύ καλής ποιότητας για προστασία σε περίπτωση πτώσης. Αλλά ο συγκεκριμένος δεν έχει μηχανή όπως ψευδώς γράφει, έχει ποδήλατο. Ε εκεί με συγχωρείς δεν θα φορούσα κράνος μηχανής για να κάνω μερικές πεταλιές με ταχύτητες 10-20 χιλιομέτρων το πολύ.

Απ'ολα όσα λέει το κείμενο εσύ κόλλησες στο ότι δεν έχω μηχανή και έχω ποδήλατο και με κριτικάρεις επειδή βάζω κράνος. Κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει face 2 face και κανένας εδώ στην Τρίπολη πέρα απο γέλια και περιφρώνηση στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα του ανθρώπου με κράνος στο ποδήλατο! ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! Αγόρι μου μήπως είσαι υπερ της βιας στα γήπεδα ή η μόνη σου διαφωνία είναι το όχημα με τις δυο ρόδες λέγεται ποδήλατο και όχι μηχανη;

Kαλά ασχολείσαι ακόμα με ποόσφαιρο? χαχαχαχαχαχα Εννοείται πως δεν πρέπει να απασχολούνται 1000 αστυνομικοί για να ελέγχουν τους υποπίθηκους. Μακάρι να απαλαγούμε από αυτή τη βρωμιά με πολλούς μήνες διακοπή και πολυετή αποκλεισμό από Ευρώπη για να πονέσουν οι τσέπες των μαφιόζων.

Φίλε Saturn: Ασχολούμαι κυρίως με μπάσκετ. Αλλά το ποδόσφαιρο δε με αφήνει αδιάφορο. Το εξετάζω καθαρά απο τη σκοπιά της κοινής λογικής σε αυτό το κείμενο και το αντιμετωπίζω σαν ένα κοινονικό πρόβλημα.

Ναι, για πλάκα το είπα αυτό. Αλλά η κατάσταση είναι τόσο βρώμικη που δεν έχω κάποια ελπίδα πως θα ενδιαφερθούν οι περισσότεροι απλοί φίλαθλοι για το ποδοσφαιρικό προϊόν στην Ελλάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.