Η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων επιθυμεί να αναλάβει το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός

Η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων επιθυμεί να αναλάβει το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός

Απρίλιος 14, 2017 - 17:53
4 σχόλια

Να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Στη σχετική ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία επισημαίνει:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους  αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.

»Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ενα μεγάλο μπράβο στους Έλληνες Αστυνομικούς !!! Ο θεός να σας έχει στη σκέπη του !!!!

Δηλαδή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων προσφέρθηκε να επωμιστεί το κόστος της μεταφοράς του "Άγιου Φωτός" για να προβοκάρει τους άθεους αριστεριστές του Σύριζα; Για να τους ξεσκεπάσει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.