Η ομάδα του Παναρκαδικού κάνει αποθεραπεία στο Παλλάδιον (pics,vid)

Η ομάδα του Παναρκαδικού κάνει αποθεραπεία στο Παλλάδιον (pics,vid)

Φεβρουάριος 06, 2018 - 10:31

Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας όχι μόνο σε ασθενείς (με νευρολογικά, μυοσκελετικά κ.α. προβλήματα) αλλά και σε υγιείς πολίτες και αθλητές που χρήζουν ειδικής αποκατάστασης, η Διεύθυνση του Κέντρου αποφάσισε να αναλάβει την αποθεραπεία των παικτών της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οι νεαροί παίκτες της ομάδας της Τρίπολης ξεκίνησαν ήδη από τη Δευτέρα 5/2/18 ειδικά προγράμματα αποθεραπείας που σχεδίασαν ειδικά γι αυτούς οι εξειδικευμένοι επιστήμονες του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας, την επομένη κάθε αγωνιστικής οι παίκτες του Παναρκαδικού που θα αγωνίζονται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος  θα προσέχονται στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και θα κάνουν υδροθεραπεία στις θερμαινόμενες πισίνες του Κέντρου, παρουσία ειδικών υδροθεραπευτών, ενώ στη συνέχεια θα απολαμβάνουν εξατομικευμένα θεραπευτικά μασάζ από τους Φυσικοθεραπευτές με στόχο την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία τους.

Αναφερόμενη στη συνεργασία μεταξύ του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και του Παναρκαδικού η Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου, Φυσίατρος κ. Κωνσταντίνα Κοτσίφη δήλωσε ότι: "με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαμε τους ποδοσφαιριστές του ιστορικού Παναρκαδικού και αναλάβαμε την αποθεραπεία τους μετά από κάθε αγώνα. Είμαι σίγουρη ότι ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σε συνδυασμό με τις γνώσεις του έμπειρου προσωπικού μας θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στους παίκτες της ομάδας της Τρίπολης. Ευχόμαστε στον Παναρκαδικό καλή πορεία στο πρωτάθλημα".
 Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την πολύτιμη προσφορά τους στο ευαίσθητο τομέα της αποθεραπείας των παικτών της ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αυτή η συνεργασία θα φανεί σύντομα και στους αγωνιστικούς χώρους".

Τέλος εκ μέρους των ποδοσαφιριστών του Παναρκαδικού ο επιθετικός Όμηρος Συρεγγέλας υπογράμμισε ότι είναι ευχαριστημένος που η ομάδα θα κάνει πλέον την αποθεραπεία της σε ένα τόσο σύγχρονο Κέντρο ενώ δεν παρέλλειψε να ευχαριστήσει τη Διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ γι’ αυτή την προσφορά προς τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη επίσκεψή τους στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού συνόδευσαν στο Κέντρο ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Γυμναστής κ. Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος και ο προπανητής τερματοφυλάκων κ. Γιώργος Μαννέλης.Μετά από μία ξενάγηση που έγινε στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ όλοι εξέφρασαν το θαυμασμό τους όχι μόνο για τα ρομποτικά συστήματα και τον τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το Κέντρο αλλά και για τις ειδικότητες των Ιατρών και των θεραπευτών που συνεργάζονται άψογα προσφέροντες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Δελτίο Τύπου

Video: 

Η ομάδα του Παναρκαδικού κάνει αποθεραπεία στο Παλλάδιον