Η ομάδα «Α.με.Α. εν δράσει...» στα εγκαίνια της έκθεσης «Ταξιδεύοντας την Τέχνη»

Η ομάδα «Α.με.Α. εν δράσει...» στα εγκαίνια της έκθεσης «Ταξιδεύοντας την Τέχνη»

Οκτώβριος 25, 2019 - 09:24
0 σχόλια

Το Πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας την Τέχνη», Artogether - Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία - πρώην VSA Hellas που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δίνει την ευκαιρία σε 25 εικαστικούς με αναπηρία, πλαισιωμένους από 25 λογοτέχνες, να αναδείξουν και να ταξιδέψουν την τέχνη τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και να προσεγγίσουν, χωρίς περιορισμούς, ένα ευρύτερο κοινό. 

Μέλη της ομάδας «Α.με.Α. εν δράσει...» βρέθηκαν χθες (23-10-2019) στα εγκαίνια της έκθεσης για να στηρίξουν ένα μέλος της ομάδας τους, τον Orestis Chiotis ο οποίος συμμετείχε στην έκθεση μιας και το έργο του επιλέχθηκε ανάμεσα σε 200 έργα καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα.

Είμαστε περήφανοι για εκείνον και του ευχόμαστε να μας ταξιδεύει πάντα μέσα από τα έργα του και την δική του ματιά για την τέχνη! 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δουλειά του μέσα από τη σελίδα του στο facebook: Orestis_Chiotis  και την ομάδα Α.με.Α. εν δράσει στο @ameaendrasei
 

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.