Η οικογένεια του Αρκαδικού έκοψε την πίτα (photos+videos)

Η οικογένεια του Αρκαδικού έκοψε την πίτα (photos+videos)

Ιανουάριος 28, 2015 - 13:18
1 σχόλια

Η ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Tρίτης (27/1) μέσα μια όμορφη βραδιά με τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση της να αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί.

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε και αυτή την φορά και ως είθισται τα τελευταία χρόνια στο σπίτι του αντιπροέδρου του Αρκαδικού κ. Νίκου Κουτσουμπού με τις ευχές όλων να είναι ο ΣΕΦΑ να εκπληρώσει τους στόχους του και να βρεθεί στα παρκέ της Α1.

Η διάθεση όλων ήταν πολύ ανεβασμένη ενώ υπήρξε αγωνία για το ποιος θα είναι ο τυχερός με το φλουρί με τον Σάκη Καρύδα να δηλώνει χαρακτηριστικά 20 χρόνια άτυχος. Τελικά το φλουρί κέρδισε ο Γιάννης Θανόπουλος και μαζί ένα δώρο από την διοίκηση.

Στην κάμερα μίλησαν ο πρόεδρος του Αρκαδικού κ. Μιχάλης Σμυρνιώτης, ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Καστρίτης και ο έφορος κ. Τάκης Παγκράτης και έδωσαν τις δικές τους ευχές.

Μιχάλης Σμυρνιώτης: Για άλλη μία χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και η λογική της ομάδας δεν αλλάζει. Πάντα σε οικογενειακά πλαίσια κόψαμε την πίτα για το καλό του χρόνου και με την ευκαιρία για άλλη μία φορά θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και σε όλες της ομάδες υγεία, επιτυχίες και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

Γιάννης Καστρίτης: Με την ευκαιρία της κοπής της μας θέλουμε να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, στους αθλητές μας και σε όλη την οικογένεια του Αρκαδικού και υγεία σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες της κατηγορίας. Είναι μία πολύ όμορφη οικογενειακή βραδιά κύριο χαρακτηριστικό όλα αυτά τα χρόνια του Αρκαδικού.

Τάκης Παγκράτης: Μέσα σε οικογενειακό κλίμα κόψαμε για άλλη μία χρονιά την πίτα με διαφορετικούς στόχους φέτος. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1 και εύχομαι να πραγματοποιηθεί. Εύχομαι υγεία για την συνέχεια και να πάμε ακόμα καλύτερα.  

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την κοπή της πίτας. Επίσης αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο του contraepithesi.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η οικογένεια του Αρκαδικού έκοψε την πίτα

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧ, ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ, ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο ρε παιδιά. Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία να μας κάνετε κάθε εβδομάδα υπερήφανους με την προσπάθειά σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.