Η Νύχτα… Shock Price στην Τρίπολη

Η Νύχτα… Shock Price στην Τρίπολη

Ιούλιος 11, 2018 - 19:25
3 σχόλια

Την Τετάρτη 29/08/2018 τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά, για μια Νύχτα διαφορετική …για μια νύχτα γεμάτη εκπλήξεις.

Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδια επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Αρκαδιας (ΟΕΒΕΑ), τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, ενώνουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους για μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της Τρίπολης.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη βραδιά shock price η Τρίπολη ετοιμάζετε να υποδεχτεί για δεύτερη φορά τη νύχτα «Shock Price» στο τέλος του καλοκαιριού.


3 Σχόλια

20:25 Μήπως κηρύχθηκε εθνικό πένθος και δεν το γνωρίζουμε; Τριήμερο πένθος στην Αεροπορία κηρύχθηκε και ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει. Εσύ ποιος είσαι δηλαδή, που λες στους άλλους ότι δεν ντρέπονται; Άει προχώρα, που μου γίνατε όλοι υπερευαίσθητοι ξαφνικά...Ρε αρχικαραγκιόζη, που μας τι παίζεις και έξυπνος, ακυρώθηκε καμιά εκδήλωση για το 5χρονο αγγελούδι από το Σχινοχώρι Άργους που στις 22 Αυγούστου πέθανε από καρκίνο; Ακυρώνονται εκδηλώσεις όταν σχεδόν καθημερινά αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας; Εξυπνάκηδες, όλοι, να πείτε την *** σας!

Η πολεμικη μας Αεροπορια θρηνει για αλλη μια φορα ενα Στελεχος της Τιμη και Δοξα στους ΗΡΩΕς ΑΥΤΗς ΤΗς ΔΥΣΜΗΡΗς χΩΡΑς . ο Γυμναστης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.