Η Ντίνα Τσούκαλη από την Τρίπολη τραγουδά «Η νύχτα σε φέρνει» (pics,vid)

Η Ντίνα Τσούκαλη από την Τρίπολη τραγουδά «Η νύχτα σε φέρνει» (pics,vid)

Ιανουάριος 17, 2020 - 10:16
0 σχόλια

Ένα ταλαντούχο πλάσμα από την Τρίπολη, μια ξεχωριστή φωνή, η Ντίνα Τσούκαλη, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τον τίτλο «Η νύχτα σε φέρνει», το οποίο έχουν δημιουργήσει δύο μεγάλες γυναικείες μορφές της ελληνικής μουσικής: η Λία Βίσση, η οποία υπογράφει τη μουσική του τραγουδιού, και η Αναστασία Μουτσάσου που έχει γράψει τους στίχους.

Η Ντίνα είναι ασχολείται από μικρή με τη μουσική. Έχει σπουδάσει βιολί, πιάνο και τραγούδι. Έχει σπουδάσει, επίσης, Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Θεατρολογία στο Καποδιστριακό Αθηνών και σήμερα σπουδάζει Νομική στην Κύπρο. Ακόμα, συνεχίζει τις σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος και έχει εμφανιστεί σε θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα.

Η ίδια, μας είπε ότι έχει απίστευτη χαρά και νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη που η Λία Βίσση και η Αναστασία Μουτσάτσου τής εμπιστεύθηκαν το τραγούδι τους ενώ θέλει να συνδυάσει τη Νομική επιστήμη, που την λατρεύει, με το θέατρο και το τραγούδι.

Το «Η νύχτα σε φέρνει» είναι ένα κομμάτι με «καθαρό» ήχο, καλοδουλεμένο και η Ντίνα το ερμηνεύει εκπληκτικά.

Απολαύστε το!

Ευχόμαστε στην Ντίνα καλή επιτυχία σε όλα!

Video: 

Ντίνα Τσούκαλη - Η Νύχτα Σε Φέρνει - Official Music Video


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.