Η νέα ποδοσφαιρική παρέα της Νεστάνης 

Η νέα ποδοσφαιρική παρέα της Νεστάνης 

Οκτώβριος 09, 2019 - 19:14
0 σχόλια

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν από την πρώτη σέντρα και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 με την Νεστάνη να αποτελεί μία από τις ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά και ουσιαστικά για το καινούριο ποδοσφαιρικό της ταξίδι.

Στην περίπτωση της Νεστάνης την εφετινή χρονιά ισχύει πως οι καλές παρέες φτιάχνουν ιστορία και στην Νεστάνη δημιουργείται μια νέα καλή παρέα γεμάτη φιλοδοξίες και αμιγώς ποδοσφαιρικά όνειρα.

Η Νεστάνη την νέα αγωνιστική σεζόν θα έχει έντονο χρώμα Κορυθίου καθώς Γιώργος και Κυριάκος Καρλής, Φώτης Μακρής, Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, Παντελής Κούρος, Ρίζα Νεσίμι, Καρράς και Καφετζάκης έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της Μαντινειακής ομάδας έχοντας μαζί τους σε ρόλο Γενικού Αρχηγού τον Κώστα Παναγιωτόπουλο.

Η αγάπη του Κώστα Παναγιωτόπουλου για το ποδόσφαιρο δε γίνονταν να τον αφήσει μακριά από γήπεδα με την απόφαση να μην λάβει συμμετοχή το Κορύθιο στη Β' Αρκαδίας και σε συνδιασμό με την πείρα του γνωρίζοντας άριστα τα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου να τον φέρνει σε έναν νέο ρόλο στην ομάδα της Νεστάνης.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος συνδέεται με φιλία και πάνω απ' όλα με σεβασμό με τον Βασίλη Σπέντζο πρόεδρο της Νεστάνης  έναν άνθρωπο που με αφοσίωση και μεράκι διατηρεί άριστα οργανωμένο το σωματείο συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο να είναι στην πρώτη γραμμή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο από το πόστο του στην ΕΠΣ Αρκαδίας.

Στόχος για την Νεστάνη είναι η δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου που θα ευχαριστιέται το παιχνίδι και μέσω ενός κράματος παλιών και νέων ποδοσφαιριστών να δώσει ευκαιρίες και να αναδείξει νέα ταλέντα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.