Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του Α.Ο. Τεγέας

Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του Α.Ο. Τεγέας

Σεπτέμβριος 21, 2018 - 10:05
0 σχόλια

Διαφορετική, εντυπωσιακή και ιδιαίτερη χαρακτηρίζεται η νέα εμφάνιση του Α.Ο. Τεγέας που θα φοράει η ομάδα την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Η νέα λοιπόν φανέλα είναι εταιρίας VSR. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το πράσινο χρώμα και το λευκό παραμένει ωστόσο υπάρχουν πολλές σημαντικές λεπτομέριες πάνω που την κάνουν να ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Το πράσινο χρώμα με τις λευκές ρίγες κυριαρχεί ενώ στο μπροστά μέρος υπάρχει στο πλάι της φανέλας αναδυόμενο το σήμα του σωματείου και στην πίσω πλευρά την θέση του Α.Ο. Τεγέας παίρνει η λέξη "Τεγεάται".

Το "Τεγεάται" που θα αναγράφεται στο πίσω μέρος της φανέλας έχει τον δικό του ξεχωριστό τοπικό συμβολισμό προς την περιοχή με την νέα αυτή εμφάνιση να κερδίζει από την αρχή τις εντυπώσεις.

Έτσι λοιπόν ο Α.Ο. Τεγέας στο νέο του γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε λίγες εβδομάδες θα μπει και με μια νέα και πολύ εντυπωσιακή φανέλα σηματοδοτώντας ουσιαστικά την νέα εποχή του σωματείου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.