«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ!»

«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ!»

Φεβρουάριος 03, 2018 - 17:42
3 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Απόκριες και... έπεσαν οι μάσκες! Όλα ανάποδα τα κάνουμε εδώ κάτω...

Να ειδοποιήσει κάποιος τον Κυριάκο ότι δεν είναι πια αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του θα το φτιάξουν οι φυλλάδες οι παραπολιτικές και ότι ο Κωστάκης ο Εξ Αρκαδίας θα αποφασίσει μόνος του -ωσάν άλλος Λουδοβίκος- ποιον θα στηρίξει το κόμμα για περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο. Πιθανολογούμε ότι η ΝΔ θα κατεβάσει υποψήφιο τον «κανέναν», που ήταν το αντίπαλον δέος του Πετράν στη γνωστή δημοσκόπηση των 900 ατόμων... Εν τω μεταξύ, από Πειραιώς και από ΝΟΔΕ... κουβέντα, σιγή, ησυχία και ίσως μια μικρή απορία...

Σταθείτε! Βροντερή φωνή ηχεί απ' όξω:

«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ! Το κράτος είμαι εγώ! Η λύση στο Σκοπιανό είμαι εγώ! Τα κάνω αόρατα, ΕΓΩ!»

Εντάξει, ντε, το ακούσαμε! Μήπως να ξυπνήσουμε τώρα;..

Ας πει κάποιος στον Κωστάκη τον Εξ Αρκαδίας ότι μόλις τελειώσει η ιστορία με τα Σκόπια, ο patronus αυτού Αντώνιος (τον οποίον, παρεμπιπτόντως, άδειασε κανονικότατα προχθές όταν είπε ότι ήταν λάθος της ΝΔ που στήριξε Πετράν το 2014!) και ο Κυριάκος θα ξανασυναντηθούν... την Ημέρα της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο -κοινώς, αν ονειρεύεται συναντήσεις σε γραφικά ταβερνάκια και αγάπες μεταξύ του «προδότη» και του γιου του εξόριστου... να τα ξεχάσει.

Κοπή πίτας για το ΔΑΚ και ο Μήτσος ξεπέρασε τον εαυτό του: Είπε ότι σε 2-3 χρόνια το ΔΑΚ θα έχει γίνει σούπερ αθλητικό κέντρο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Το ξέρουμε ότι ο ίδιος δεν αθλείται, αλλά μια βόλτα στο ΔΑΚ θα τον έκανε να δει ότι οι ομάδες και οι πολίτες προπονούνται και αθλούνται χειμωνιάτικα σε έναν χώρο επιεικώς άθλιο που με τα λόγια δεν θα γίνει έστω και λίγο καλύτερος.

Βρε παιδιά, είδατε τον Σωτηρόπουλο προχθές στην κοπή πίτας του Γιαννάκη, αλλά όχι τους τρεις του Τζιούμη. Τι διάολο, αόρατοι είναι κι εκείνοι σαν κι εμένα;

Και δύο κουιζάκια: Ποιος πρώτος πολίτης παρκάρει συστηματικά παράνομα όταν πηγαίνει στο σουπερμάρκετ; Και τι θα απογίνει τώρα το ψηλό κορίτσι που φωνάζει τον καλό της με το επώνυμό του μπροστά στους αιρετούς;..

Για το συλλαλητήριο αύριο, ένα μόνο: «Βόηθα, καλέ μου, μην φαγωθούμε μεταξύ μας»...


3 Σχόλια

Όλοι στην ΑΘΗΝΑ τώρα, ποός χ@στηκε για την ΝΔ και τα κόμματα..................ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Μάλλον ο casper θέλει μοναδικό υποψήφιο περιφερειάρχη τον κ.Τατούλη και την κα Τατούλη μόνη υποψήφια βουλευτή. Τον τελικό λόγο τον έχουν οι πολίτες, οι οποίοι δεν δέχονται υποδείξεις. Το αισιόδοξο είναι ότι προσφωνείτε πλέον τους συμπολίτες σας ως φιλαράκια και όχι ως φαντάσματα. Σε λίγο καιρό θα είμαστε και συγγενείς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.