Η νέα Α Αρκαδίας

Η νέα Α Αρκαδίας

Μάιος 23, 2017 - 11:51
0 σχόλια

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της νέας Α' Αρκαδίας

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας λύθηκε και ο γρίφος για το πώς τελικά θα απαρτίζεται με βάση τις ομάδες του το νέο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας από την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Η Δόξα Μεγαλόπολης δεν μπόρεσε τελικά να παραμείνει στην Γ’ Εθνική με τον υποβιβασμό της να σημαίνει ότι επιστρέφει και πάλι στην πρώτη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έπειτα από έναν χρόνο.

Σε περίπτωση που η Δόξα παρέμενε στην Γ’ Εθνική κατηγορία και την νέα αγωνιστική χρονιά τότε αυτόματα στην Α’ Αρκαδίας θα ανέβαινε ακόμα μία ομάδα από την Β’ Αρκαδίας με την Ελπίδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση θα ήταν η ομάδα που θα είχε τον πρώτο λόγο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Έτσι λοιπόν η Δόξα Μεγαλόπολης δίνει την θέση της στην Γ’ Εθνική στο νταμπλούχο Λεωνίδιο ενώ από την Β’ Αρκαδίας ο Ερμής Μελιγούς και ο Αχιλλέας βρίσκονται στις 12 ομάδες του πρωταθλήματος  της νέας Α’ Αρκαδίας στις θέσεις του Ολυμπιακού Λεωνιδίου και του Παγγορτυνιακού.

Πλέον στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Α’ Αρκαδίας βλέπουμε δύο ομάδες από την Μεγαλόπολη (Δόξα- Πανιώνιο), πέντε από την Βόρεια Κυνουρία (Αχιλλέα-Βρασιές-Ερμή-Κορακοβούνι-Πανθυρεατικό), μία από την Νότια Κυνουρία (Απόλλων Τυρού), μία από την περιοχή του Λεβιδίου (Ορχομενός) και τρεις από την Τρίπολη (ΑΕΚ-Μαντινειακό-Τεγέα).

Αναλυτικά οι 12 ομάδες του νέου πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018:

Απόλλων Τυρού

ΑΕΚ Τρίπολης

Αχιλλέας

Βρασιές

Δόξα Μεγαλόπολης

Ερμής Μελιγούς

Κορακοβούνι

Μαντινειακός

Ορχομενός Λεβιδίου

Πανθυρεατικός

Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Τεγέα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.