Η ΝΔ ξεκινά τον αγώνα για τη Μακεδονία!

Η ΝΔ ξεκινά τον αγώνα για τη Μακεδονία!

Ιανουάριος 28, 2019 - 12:14
1 σχόλια

Καλέ, ξυπνήστε, σηκωθείτε από τους καναπέδες και βγείτε στους δρόμους! Η ΝΔ ξεκινά τώρα τον αγώνα για τη Μακεδονία!

Το είπε ο Κακλαμάνης στην Τρίπολη προχθές που ήρθε να δώσει στήριξη στον Σμυρνιώτη!

Είπε ότι ο αγώνας της Νέας Δημοκρατίας για τη Μακεδονία ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας από τη Βουλή!

Μπράβο ρε νεοδημοκράτες, πατριώτες ζόρικοι, σκληροί και αιμοβόρικοι!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, δε, που έχει διαγραφεί από τη ΝΔ αλλά όλο και της τρίβεται, σε μια κοπή πίτας μόλις είδε τον βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ τον έπιασε ένθεη μανία, ιερή αγανάκτηση και μαινόμενος αποχώρησε, μη δεχόμενος να συνεστιαστεί με τον βουλευτή που «πρόδωσε τη Μακεδονία».

Ψιτ, αγόρια της Νέας Δημοκρατίας, ψηφοφόροι και όψιμοι «πατριώτες» που πολύ «στενοχωρηθήκατε» με τη Συμφωνία, να σας θυμίσω ότι: 18 Ιουνίου του 1959 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής γνωστός και ως εθνάρχης υπογράφει διακρατική συμφωνία με την τότε Γιουγκοσλαβία, όπου αναγράφεται ρητά ο όρος «Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας». 2 Δεκεμβρίου του 1991 ο υπερπατριώτης, ο μακεδονομάχος σήμερα Αντώνης Σαμαράς, που δεν ντρέπεται να διαδηλώνει στο Σύνταγμα, υπογράφει ως υπουργός Εξωτερικών το κοινοτικό έγγραφο 3567/91, όπου αναγνωρίζεται η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και αναφέρεται ξεκάθαρα πως ένα από τα κράτη που δημιουργούνται στη θέση της λέγεται «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Να μην πούμε τι έλεγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τη Μακεδονία, να μην πούμε τι έλεγε η Ντόρα Μπακογιάννη που και οι δύο ήθελαν σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και μακρυγορούμε.

Το ξέρετε καλά, νεοδημοκρατάκια μου: τα ίδια και χειρότερα θα υπογράφατε, και κάνετε τον σταυρό σας που ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τη Συμφωνία. Αλλά εις τας κοπάς των πλακούντων, ποτάμι τα δάκρυα τα κροκοδείλια!

Και δυστυχώς, στην υπερπατριωτική σας παράταξη -αλλά κατά τα λοιπά νεοφιλελεύθερη, δηλαδή «της πατρίδας μου η σημαία έχει το χρώμα του ευρώ»- η δική μας Μακεδονία θα γίνεται για άλλη μία φορά κουρέλι κάθε φορά που παίζοντάς το υπερπατριώτες θα την πιάνετε στο στόμα σας για να κάνετε ανέξοδα τη φθηνοπολιτική σας.

Και, πού 'σαι, Νικήτα: δεν αφιερώνουμε κομμάτια πίτας στη μνήμη αγωνιστών.

Αν έχουμε φιλότιμο, δεν τους πιάνουμε καν στο στόμα μας!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν βλέπω το Σ/Κ που μας πέρασε να φιλοξενείτε δηλώσεις από το Ευάκι, που τόσο πολύ προβάλλετε από τις στήλες σας και μας έχει πιάσει μελαγχολία και στερητικό σύνδρομο ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.