Η ΝΔ παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαϊτοπόλεμο

Η ΝΔ παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας για τον σαϊτοπόλεμο

Μάιος 01, 2019 - 08:30
4 σχόλια

Αποστάσεις παίρνει η Νέα Δημοκρατία από τις αρχικές δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας, ότι ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των κατοίκων της Μεσσηνίας και παρά το γεγονός ότι θρηνήσαμε έναν νεκρό, δεν μπορεί να απαγορευτεί.

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που είναι και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, άλλαξε αργότερα τις δηλώσεις του και έφθασε σε σημείο να πεί ότι καμία επόμενη δημοτική αρχη δεν μπορεί πλέον να δώσει άδεια για το έθιμο- μετά τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη- ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει και ζητεί την αποδοκιμασία του απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σχολιάζοντας μάλιστα οτι η ανοχή της Πειραιώς έχει να κάνει με το γεγονός οτι ο κ. Νίκας ήταν ένα από τα γαλάζια στελέχη που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ ήρθε με την μορφή διαρροής απο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο ΑΠΕ. Τα στελέχη ανέφεραν οτι «ο κ.Νίκας έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη για τις αρχικές του δηλώσεις. Κανένα έθιμο δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Πηγή: .iefimerida.gr


4 Σχόλια

Επιλογή του κ.κ. Κούλη ο κ. Δήμαρχος για περιφερειάρχης , έτσι θα γίνης κυβερνήτης κ.κ. Κούλη μας????? Έλεος, τι περιμένει την Ελλάδα μας και τους Έλληνες αν, αν, αν ο Θεός να μας φυλάξει.......

Ενώ με Πέτγο και την.παρέα του γίναμε παράδεισος...ουστ βολεμένοι του Πέτγου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.