Η ΝΔ δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, λέει ο Μητσοτάκης

Η ΝΔ δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, λέει ο Μητσοτάκης

Οκτώβριος 21, 2018 - 10:15
7 σχόλια

Σφοδρή επίθεση, από την Κεφαλονιά όπου βρίσκεται, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν πρόκειται η Νέα Δημοκρατία να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία και είπε ότι αυτά είναι τετελεσμένα και δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.

Επίσης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν εθνικές εκλογές στη χώρα, πριν έρθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία αυτή, ενώ κατηγόρησε και την Σκοπιανή κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν είναι εικόνα αυτή η χθεσινή, στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ. Όπως επισήμανε, η ΝΔ δεν πρόκειται να κάνει αποδεκτή μια τέτοια συμφωνία.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Λέει στα ζωντανά πως αν κυρωθεί από την παρούσα βουλή αυτός δεν θα την πειράξει. Ειλικρινής και εδώ!

Οπως έχω ενημερώσει εγκαίρως αξιοποιεί και βουλευτές που την ψήφισαν γιατί Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Ο μακαρίτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ''κρέμασε΄΄ τον Σαμαρά στην Ν.Υόρκη αποδεχόμενος σύνθετη ονομασία: ΠΓΔΜ λέγοντας στους Έλληνες ''σε 10χρόνια θα το έχετε ξεχάσει'' Ντόρα Μπακογιάννη+Κώστας Καραμανλής=σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό

@00:32 - Θυμίζεις κομμουνιστές. Έκλεισε το εργοστάσιο και εσύ πουλάς ακόμα...

Παύλο, το γράφεις στον εαυτό σου; Ή νιώθετε τέτοια ανασφάλεια ώστε συνεχίζετε την προπαγάνδα παρά το τέλος της προεκλογικής περιόδου; Τα ψέματα και η προπαγάνδα στόχευαν στην υφαρπαγή της ψήφου, το πετύχατε, φτάνει. Δεν έχουμε καμιά όρεξη να φάμε στη μάπα τις σιχαμάρες σας μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Ο,τι έχει υπογράψει το ζαβό δεσμεύει τη χώρα. Για επαναδιαπραγμάτευση πρέπει να συμφωνούν αμφότερα τα μέρη. Για τα πρωτογενή πλεονάσματα π.χ. μπορεί να αλλάξει κάτι αν το δεχτούν οι δανειστές. Ομοίως και με τους βόρειους γείτονες. Ο Μητσοτάκης το είπε εξαρχής.

Kρυφοί και φανεροί φασίστες διαβάστε τα σχόλια εδώ παραπάνω και δείτε πότε γράφτηκαν. Και ο Αλέκσης καλός ήταν για να σας φλομώνει επιδόματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.